Inventarie- och anläggningsregister, Pyramid 4, Orderapp för nyckelkunder, Kundcase, Pyramid Tips & Trix
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
"Årets julklapp" till Ekonomiavdelningen
 
Play movie
Klicka på bilden för en kort visning
Inventarieregister i Pyramid
 
Pyramids Inventarie- och anläggningsregister gör det enkelt att hålla reda på företagets maskiner, firmabilar, kontorsutrustning mm.

Bland funktionerna finns stöd för att registrera nya inventarier, hantera avskrivningar, beräkna restvärde och genomföra försäljning.

Dessutom blir det ordning och reda eftersom information om garanti, avtal, serviceåtgärder, dokument och viktig korrespondens relaterad till inventarien lagras på ett ställe - i Pyramid.

Pyramids Inventarie- och anläggningsregister förenklar vardagen.
Kontakta oss för mer information.

 
Pyramid 4
 
P4 - Klicka för större bild
Visst är nya Pyramid 4 snyggt? En av många fördelar är att man som användare kan arbeta både i Windowsklient och på webben – båda med samma utseende. Pyramid 4 ger bättre design, mer funktioner och modern tillgänglighet till affärssystemet även när du inte är på kontoret.

..klicka för att se som större bild..

Pyramid 4 lanserades i somras och de första nyinstallationerna är igång. För befintliga kunder konverterar vi inledningsvis mindre installationer med drift i Pyramid 4 efter årsskiftet.

Kontakta oss så berättar vi mera om Pyramid Generation 4 och hur vi hjälper er dit.

 
"Pyramid hjälper oss att bli digitala"
 
Niklas Håkansson - VD på PMH International
PMH erbjuder sedan 1974 effektiva lösningar för lyft och materialhantering. Lyftblock, radiostyrning, travers, svängkranar, lyftmagneter och telfer levereras från eget lager i Ystad. PMH International tillverkar även industri- och lagerhallar för företag som snabbt, enkelt och kostnadseffektivt behöver utöka sin produktions- och lageryta. PMH sysselsätter drygt tjugo anställda och omsätter närmare 100MKr.

När Pyramid driftsattes hos PMH International år 2014 hade man sökt ett system som bland annat klarade lagerhanteringen både vid vanlig handel, vid tillverkning av specialsortiment och vid projekthantering för hallar. Lagerfunktioner med batchhantering och Pyramids produktkonfigurator blev delar i en lösning som hjälper till vid prissättning, offert- och orderläggning och leverans. Pyramid hanterar både standardsortiment och konstruktion av specialprodukter (ibland efter givna regelverk), vilket underättar.
Samtidigt effektiviserades ekonomiavdelningen. "Pyramid hjälper oss att bli digitala", berättar Niklas Håkansson och syftar på att allt mer av kommunikationen kring kund- och leverantörsfakturor både sker digitalt och lagras digitalt.

Pyramid lyfter verksamheter - men om du behöver lyfta något annat..?
Ta då en titt på PMHs sortiment: www.pmh.se

 
Månadens Pyramidtips - sökflikar i infostudios
 
Play movie
Arbeta smartare med färdiga sökflikar i dina infostudios