Höstens kurser i Pyramid affärssystem
 
Vill du lära dig mer om Pyramid och dess möjligheter? Boka en kurs hos oss här på KR System, eller varför inte på distans?

>>Läs mer om våra kurser och anmäl dig!
 
Självklart ska alla nya medarbetare gå en grundkurs i Pyramid. För er som varit med lite längre behöver det fyllas på med kunskap för att kunna nyttja systemet maximalt. Vi har bland annat kurser för dig som arbetar med ekonomi, lager, försäljning eller som systemansvarig.

Samtliga kurser (ej webbkurser) hålls i kurslokal där varje deltagare arbetar aktivt "hands on"

 
Ny medarbetare på vårt Malmökontor!
 
Vi välkomnar vår nya medarbetare Katalin Mark O´Neill till vårt kontor i Malmö.
 
Katalin har mångårig erfarenhet som Pyramid verksamhetskonsult och som redovisningskonsult och kommer närmast från en annan Pyramidåterförsäljare.

När Katalin inte jobbar försöker hon hålla koll på alla barnen, maken, hundarna, trädgården och huset. Hon har för länge sedan dansat folkdans men det hinner hon inte nu utan är glad när hon får koppla av och läsa en bok eller komma ut i naturen. 
 
Varmt välkommen i gänget!

 
”Pyramid är ett flexibelt och komplett affärssystem”
 
Peter Hammarström - Platschef på Berlex AB
 
Berlex AB är ett företag som tillverkar, säljer och hyr ut vägavstängningsmaterial och trafiksäkerhetsprodukter. När Berlex införde Pyramid i verksamheten år 2004 ville de ha ett komplett affärssystem med integrerad hyresmodul.

Efter att ha haft systemet i över tio år hävdar Peter att systemet fortfarande uppfyller deras krav och med tanke på att Berlex har allt från ren handel till tillverkning visar Pyramid sin bredd med bra lösningar på samtliga funktioner i deras flöden.

Tack vare Pyramid kan de ha full kontroll och god översikt på alla affärskontakter, offerter, order och samtliga saldon på alla lager. 

Det bästa med Pyramid är att det snabbt går att få överblick i respektive "central" för t.ex. artikel, leverantör eller kund och det är enkelt att hitta den information man behöver”- säger Peter
 
Peter berättar även att KR System har kompetent personal som kan förse dem med det de behöver. Nästa steg i utvecklingen av systemet tillsammans med KR System blir troligtvis att komplettera lagerrutinerna med streckkodsläsare för att minimera plocktiderna och manuell rapportering. 

”Förutom KR Systems funktion som återförsäljare har vi även bra samarbete med deras konsulter för vidareutveckling och specialanpassningar i Pyramid”- säger Peter  

www.berlex.se

 
KR System ställer ut på industrimässan i Lund
 
 
För att bygga upp affärsrelationer på såväl kort som lång sikt kommer KR System att ställa ut på industrimässan i Lund nu i september.

De besökande företagen behöver bara avsätta några timmar för att kunna möta oss och höra vad vi har att erbjuda.

Med 30 år i branschen och fokus på affärssystem är vi en trygg och långsiktig samarbetspartner. Vi erbjuder en helhetslösning med affärssystem, affärsinformation och systemdrift. Affärssystemet Pyramid är grunden i våra systemlösningar och vi är idag Sveriges största leverantör av Pyramid. På mässan kommer vi bland annat att visa fjärde generationens Pyramid.

>>Klicka här för att få tillgång till din Entrébiljett för att komma in på mässan.

Varmt välkomna!

 
Månadens Pyramidtips
 
 
Play movie
Kartfunktion i studios