Föreläsningen med Morgan Alling är framflyttad till den 18 oktober. Alling har fått förhinder att komma till Falköping på grund av TV-jobb som flyttats. Pyttlunchen den 7/4 gästas istället av Peter Häggström Lindekrantz, som kommer att prata varumärke! 

OBS: Om du tidigare bokat dig till föreläsningen med Morgan Alling, står din anmälan kvar.
 
Inbjudan till pyttlunch 7/4:
Varumärkets nya spelregler
 
Torsdag 7 april kl. 11.30–13.00
Kurorten Mösseberg

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Anmälan:magnus.sunden@falkoping.se
Hur kommer det sig att vissa varumärken är mer spännande än andra? Hur lyckas man skapa ett varumärke som ständigt utvecklas och som är intressant och skapar värde? Produkten och erbjudandet kan vara i princip detsamma, men det är som ett osynligt skal som skiljer dem åt.

Nya förutsättningar
Vi lever i värld som blir allt snabbare, digitaliserad och transparent. De nya förutsättningarna förändrar spelreglerna för varumärkesbyggandet. Aldrig förr har det varit så roligt att jobba med varumärken och kommunikation som det är idag med de nya spelreglerna.

Innovation och ställningstagande
Som kommunikationsstrateg pekar Peter Häggström Lindecrantz i sin föreläsning på de rådande trenderna inom kommunikation och marknadsföring, där innovation och ställningstagande tar allt större plats i varumärkesbyggandet hos framgångsrika företag. De nya spelreglerna skapar oändliga möjligheter att bli en vinnare och nå genom bruset till sina målgrupper.

Peter Häggström Lindecrantz är Olympier och flerfaldigt Svenska mästare i längdhopp. Idag jobbar han som kommunikationsexpert och varumärkesstrateg i det egna bolaget Häggström Communication AB. Peter har jobbat som marknads- och informationschef för ett börsnoterat konsultbolag. I höstas var han med och vann både Svenska Designpriset och Svenska Publishingpriset. Läs mer på haggstromcommunication.se

Hej!
Här kommer en påminnelse inför nästa veckas pyttlunch, dock med programändring.

Är du bokad till denna pyttlunch sedan tidigare, gäller din anmälan fortfarande. 

Önskar dig en fin vecka!
 
Redaktör:
Magnus Sundén,
Näringslivschef,
Falköpings kommun

Text & produktion:
Maria Falegård,

Smart Design AB