Nyhetsbrev mars
 
Månadens pyramidtips-
Grafisk gruppering och tickers
 

Innehåll:

 
Kurser i Pyramid
 
För dig som vill lära dig mer om Pyramid har vi en hel del kurser på KR System i Göteborg och på webben.
Samtliga kurser, med undantag för webbkurserna, hålls i kurslokal där varje deltagare arbetar aktivt "hands on". I kursavgiften ingår kursmaterial och ett givande utbyte med övriga kursdeltagare.

 
Välkommen på kunddag!
 
Pyramiden utvecklas dag för dag och det är hög tid för oss och Unikum datasystem att visa er vad som väntar runt hörnet och en del av de lösningar som vi på KR System har arbetat fram den senaste tiden. Vi bjuder på förmiddagskaffe med fralla och efter visningen en gemensam lunch.

På agendan:
  • Nya Funktioner
  • Överblick och Statistik
  • Nya generationen av Pyramid, version 4
  • Nya e-handeln i Mobila enheter
 
Datum:Tid:Anmälan:
Stockholm, 7 aprilkl. 08.30-12.00 + lunchAnmäl dig här
Göteborg, 28 aprilkl. 08.30-12.00 + lunchAnmäl dig här
Malmö, 15 aprilkl. 08.30-12.00 + lunchAnmäl dig här

OBS! Det har varit problem med gruppanmälningar på hemsidan, var vänlig anmäl er var för sig. Om du redan gjort en gruppanmälan, var vänlig anmäl dig på nytt.
 

 
Tillägg 02 till 3.42A Servicepack 06
 
Nu finns ett tillägg tillgängligt för nedladdning via PBS Administration.
Tillägget berör följande:
• Klientinstallationer och övriga installationer
• Grundregister och System
• CRM/Säljstöd
• Fakturering

Ladda ner servicepacksdokumentationen direkt här
 

 
Studiosökningar ger oss snabbt och enkelt rätt infomation"
 
 

Per Särnstedt- VD på Takhuset


- När vi startade Takhuset i Stockholm hade vi behov av ett system som klarade av ekonomi, inköp, order, lager, fakturering och e-handel. Vi har erfarenheter av andra system men vi upplever att Pyramid Business Studio är det system som passar oss bäst och matchar våra behov och krav.

-Vi känner att vi valt rätt system. Det är enkelt att följa upp verksamheten och flexibelt att skapa egna rapporter och formulär. Det går även snabbt och enkelt att skapa en ny order när man har kunden framför sig. Vi arbetar mycket med order och jag tycker att det fungerar utmärkt, speciellt med ”supersök”-funktionen som gör det lätt att hitta både kunder och artiklar. Studiosökningarna är en favorit där det enkelt går att söka upp all möjlig information i systemet. Det är inte alltid man kan det exakta namnet på det man söker och då är studiosökningar eller som jag kallar det ”supersök” till stor hjälp.

-Samarbetet med KR System fungerar utmärkt och de ställer alltid upp med support när vi behöver hjälp. Nästa steg i utvecklingen av systemet tillsammans med KR System är e-handel som intresserar oss mycket.

Företagsfakta: Takhuset är en grossistverksamhet som riktar sig till plåtslagare och takläggare. De tillhandahåller allt som deras kundkategori behöver för sitt dagliga värv. I dagsläget har de ca 4000 artiklar i lager, dessutom levererar de produkter till sina kunder direkt från deras leverantörer. Takhuset i Sthlm AB slog upp sina portar sista augusti 2015 och omsättningen lutar åt 40 miljoner för fösta året. Takhuset ligger i Sätra strax söder om city, logistiskt rätt för deras kundkategori.

Branchtillhörighet: Handelsföretag