Nyhetsbrev februari
 
Månadens pyramidtips-
infostudio

Innehåll:

 
Nya medarbetare till Malmökontoret!
 
Viktor Lindh
 
Vi är riktigt glada över att kunna välkomna Viktor till vårt Malmökontor!

Viktor har läst ett treårigt marknadsföringsprogram på högskolan i Växjö och efter examen började han arbeta på Unikum. Där arbetade han på supportavdelningen i teamet projekt och redovisning, och det var enligt honom hans första kontakt med världens bästa ERP, Pyramid. Till en början fick han ansvar för modulerna miljöavgifter, behörigheter och e-faktura leverantör. Sedan kompletterades hans modulansvar med modulerna CRM och e-säljare. De moduler han känner sig mest bekväm med är CRM, e-säljaren och e-handeln. Viktor är väl insatt i systemet och ser fram emot att börja konsulta ute hos KR Systems olika kunder.

När Viktor inte jobbar spelar han gärna golf, lite badminton och umgås med nära och kära.

Välkommen Viktor!
 
Malin Carlström
 
Varmt välkommen Malin till vårt Malmökontor!

Malin är en erfaren Pyramidanvändare då hon arbetat fem år på Unikums support i teamet projekt och redovisning. Efter det har hon arbetat som användare i systemet med orderhantering och fakturering på Cede Group AB.

Malin har spetkompetens inom redovisning, reskontra, business intelligence och projekt vilket kommer vara till stor användning när hon nu börjar arbeta som systemkonsult här på KR System.

Malin älskar att ägna fritiden åt Geocaching, vilket för er som inte vet är som skattjakt för vuxna där du letar efter en låda/ behållare som är gömd någonstans i världen. Hon är även scout sedan liten och tycker om att träna på gym och gå på yogapass.

Välkommen Malin!
 

 
Kunddagar i april
 
I april kommer vi att ha kostnadsfria kunddagar.
 
Mer information kommer, men du kan redan nu reservera något av datumen i din kalender.
 
Stockholm: 7 april
Malmö:   15 april
Göteborg:  28 april

 
Pyramidkurser
 
För dig som vill lära dig mer om Pyramid har vi laddat upp med en hel del kurser inför våren. Samtliga kurser (ej webbkurser) hålls i kurslokal där varje deltagare arbetar aktivt "hands on".

Självklart ska alla nya medarbetare gå en grundkurs i Pyramid. För er som varit med lite längre behöver det fyllas på med kunskap för att kunna nyttja systemet maximalt. Vi har bland annat kurser för dig som arbetar med ekonomi, lager, försäljning eller som systemansvarig.

Läs mer om våra kurser och anmäl dig  här.
 

 
Assistansbolaget Försäkring Sverige AB
 

”Pyramid är vårt informationsnav”- Lukas Fryklund, VD,
Assistansbolaget Försäkring Sverige AB och Preventic Group.

Assistansbolaget Försäkring Sverige AB grundades 2015 och har redan revolutionerat vägassistansmarknaden. När det kommer till trygghet på vägen har Assistansbolaget räknat ut att det i första hand är föraren och medresenärerna som behöver hjälp – inte bara fordonet. Därför erbjuder Assistansbolaget en vägassistansförsäkring som följer föraren personligen, oavsett vilket fordon han eller hon kör. För varför ska man bli stående på vägen i Tyskland bara för att man lånat svärfars bil?

Genom att erbjuda en modern tjänst med kunden i fokus, baserat på effektiva administrativa system, har Assistansbolaget på kort tid tagit en ledande position på marknaden.

Att administrera över 100,000 försäkringstagare kräver förstås en effektiv plattform. Med hjälp av KR System har Assistansbolaget därför implementerat Pyramid Business Studio för hantering av skadehandläggning, kundtjänst, ekonomi och redovisning.

Faktureringen sköter Assistansbolaget genom ett skräddarsytt system för kontraktsfakturering. Systemet gör att kunden själv kan välja betalningsperiod och aviseringssätt. Skulle kunden sedan vilja ändra betalningsperiod eller aviseringssätt under kontraktstiden kan kunden göra det utan problem. Själva debiteringen sker automatiskt enligt kundens önskemål – via pappersfaktura, autogiro, e-faktura eller bank/kreditkort.

För att förenkla för försäkringstagaren uppdaterar dessutom systemet kontinuerligt kontakt- och fordonsuppgifter mot folkbokförings- och fordonsregistret. Informationen lagras i Pyramid och finns därför alltid tillgänglig för kundtjänst, räddningscentralen och för kunderna själva när de använder sig av Assistansbolagets uppskattade mobil-app.

ps. Vill du också resa tryggt på vägarna? Ring Assistansbolaget på 042-324 324 och uppge rabattkod "SPORTLOV" så får du tre månaders kostnadsfri vägassistansförsäkring.

www.assistansbolaget.nu