Nyhetsbrev från eGain
  Till hemsidan |  Skicka vidare   |   Kontakt   |   Om oss  
 
eGain är den ledande partnern för fastighetsägare som söker produkter och tjänster för kostnadseffektiv och miljövänlig drift av fastigheter.
Mobil driftövervakning ger färre utryckningar
 
Den här tiden på året är det säkert många fastighetsskötare som upplever att mycket av deras tid går åt till att åka runt och ta hand om felanmälningar från hyresgäster som uppger att de har problem med värmen. Men det finns faktiskt hjälpmedel att tillgå. Låt oss ta två exempel:

Bengt och Kurt är båda fastighetsskötare på varsitt fastighetsbolag med likvärdiga arbetsuppgifter. Men ändå ser deras vardag väldigt olika ut…

Läs mer >>
Driftövervakning toppar listan över åtgärder
 
I förra veckan kunde vi läsa att driftövervakning hamnar högst upp i statistiken över vilka hållbarhetsåtgärder som Riksbyggens bostadsrättföreningar genomförde under 2015.

Men vad menas egentligen med driftövervakning, och vad är nyttan?

Läs mer >>
Effektivare styrning i Hemsös äldreboenden
 
eGain Sweden AB och Hemsö Fastighets AB har sedan tidigare ett framgångsrikt samarbete gällande energieffektivisering. I och med Hemsös ökade ambition att minska sin energianvändning med 30% till år 2020 har nu samarbetet utökats till att omfatta ytterligare ett 30-tal av Hemsös äldreboenden i landet.

Hemsö Fastighets AB är unikt som fastighetsbolag i Sverige med att inkludera hållbarhet i sin affärsidé vilket tydligt kommunicerar att hållbarhet ska genomsyra hela Hemsös verksamhet. Utöver detta har man ett ambitiöst mål om att minska sin energianvändning med 30 % till 2020.

Läs hela pressreleasen >>
Vad är eGain forecasting™? Se våra filmer nedan!
Dela detta:
      
  
Kontakt
eGain Sweden AB | Faktorvägen 9 | 434 37 Kungsbacka
+46 300 745 40  |  +46 300 745 76  |  info@egain.se
 
Avregistrera mig från detta utskick