KR System - Nyhetsbrev januari
 
Play movie
Månadens Pyramidtips
(Öppna fönster)

I detta nyhetsbrev:

Version 3.42A Servicepack 06
 
Nyheter samt korrigeringar på problem som konstaterats i Pyramid finns nu för nerladdning via PBS Administration.

I många fall är det inga problem att göra en uppdatering, men kontakta alltid din konsult innan det görs, eller boka tid för uppdatering,

Vill du läsa mer om programförändringarna i servicepack 06, klicka här.
 

 
Mobil e-handel
 
Nu har den mobila e-handeln blivit ännu bättre, med servicepack 6 kommer möjligheten att se tidigare order samt att ändra kunduppgifter, något som tidigare bara gick att göra från den vanliga e-handeln.

Surfa in på http://shop.pyramiddemo.se på din mobil och gör ett testköp.
 

 
Ny medarbetare- Tiina Söderqvist
 
KR System växer vidare med fler verksamhetskonsulter och vi är nu glada över att kunna välkomna Tiina Söderqvist till vårt Stockholmskontor.

Tiina kommer närmast från rollen som Ekonomichef på BBgruppen, region öst. Tiinas bakgrund gör att KR System förstärks ytterligare med spetskompetens inom ekonomi och redovisning. Från BBgruppen, som arbetar brett i flertalet av Pyramids moduler, tar hon med sig kunskap och erfarenhet inom projekt, tidrapportering, service, order, lager och kassa.

Fritiden ägnar Tiina åt att resa, spela fotboll, köra mc och promenera med hunden.

Välkommen Tiina!

Pyramid 4
 
Med Pyramid 4 kommer du framöver att ha samma funktionalitet och layout oavsett om du kör i Windows eller på webben. Det nya användargränssnittet gör inte bara programmet trevligare att arbeta i, utan sparar även tid och underlättar för dig som användare. Vi ser fram emot att snart få börja visa upp Pyramid 4. De första omskrivna delarna kördes i pilotverksamhet under året som gått. Under våren 2016 kommer "early adopters" att få möjlighet att köra den nya versionen.

Kontakta gärna oss för att få en demonstration av Pyramid 4......

eller varför inte gå på våra kostnadsfria frukostmöten?
 

 
Kostnadsfria frukostmöten nu i februari
 
Våra frukostmöten är kostnadsfria informationsmöten för dig som vill veta mer om oss och våra produkter.

Vi presenterar nyheter i senaste Pyramidversion samt en genomgång av hur kommande Pyramid version 4 kommer att se ut. Frukostmötena är givande både för befintliga användare som såväl för dig som ska köpa nytt system.

Välkommen för att se på nya möjligheter att jobba mer effektivt och samtidigt knyta kontakt med andra företag!

Anmäl dig via e-post info@krsystem.se
Vi bekräftar din anmälan med angivande av plats där vi håller frukostmötet.
 
Datum:
Skövde, 25 februari

Karlstad, 26 februari
 
Tid:
kl. 08.00-10.00

kl. 08.00-10.00

 
Daniel Johansson- Lagerchef
Kenneth Axelsson- Inköpschef Sebago"Pyramid kan med enkelhet kopplas till andra system"
 
- Vi införde Pyramid för ca 18 år sedan då vi tittade på samtliga affärssystem som klarade av problematiken med varianthantering, dvs färg och storlek på en artikel. Pyramid upplevde vi då gav oss mest värde i förhållande till investeringen och klarade till exempel bäst av flera dimensioner på en artikel, berättar Kenneth.

- För fem år sedan integrerade vi ett externt lagersystem med Pyramid för att få grepp på orderflödet och öka vårt plocktempo. Flödet mellan lagersystemet och Pyramid fungerar helt automatiskt, vilket visar att Pyramid med enkelhet kan kopplas till andra system, säger Daniel. Kenneth berättar vidare att de hade behov av ett mer avancerat lagersystem än det som finns i Pyramid och det är något som de kan rekommendera när verksamheten blivit lite större.

”Det bästa med Pyramid är att vi har kunnat växa och behålla samma affärssystem under alla år. Vi har nu Pyramid i fem bolag samt kassasystem i en egen butik”- säger Kenneth.

Företagsfakta: Trendmark marknadsför och representerar noga utvalda och världsledande varumärken inom kläder och skor. Trendmark har idag ca 30 anställda och omsätter drygt 100 miljoner SEK. Huvudkontor och lager finns i Billdal söder om Göteborg. Försäljningskontor och showroom finns i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.

Branschtillhörighet: Handelsföretag

Gilla oss på Facebook för att få senaste informationen om Pyramid
 
 

 
Det här nyhetsbrevet är skapat med Epostservice, klicka på länken om du vill läsa mer.