Det här nyhetsbrevet innehåller inga kampanjer och inga erbjudanden. Vi vill helt enkelt delge dig senaste proffsinfo om t.ex. nya produkter, nya trender och nya lagar.
December 2015
 
T-Emballage har allt som behövs ifråga om underlag och skydd vid golvläggning – välkända material av god kvalitet.

Läs mer här »
 
Temal tillverkar badrums- och tvättstugeinredningar efter det speciella konceptet att enheterna växer stegvis i femcentimetersintervall i både bredd och djup. På det sätter kan man tillhandhålla lämpliga inredningar oavsett rummens mått

Läs mer här »
 
I Cascos breda produktportfölj finns bland annat de tre golvlimprodukter som presenteras här – de har skilda egenskaper och används därför för olika ändamål.

Läs mer här »
 
nora systems lanserade nyligen sin senaste golvlösning – det självhäftande gummigolvet nora nTx – som förkortar verksamhetsstoppen i de lokaler där nya golv ska läggas och därmed håller kostnaderna nere. Det är en ny och innovativ läggningsteknologi som har framtiden för sig.

Läs mer här »
 
Ehrenborg presenterar en ny kollektion ftalatfria akustikgolv som finns i flera varianter för att uppfylla alla behov av ljuddämpning. En annan nyhet är Debolon Projekt som ger arkitekten möjlighet att designa golvet på ett sätt som är helt anpassat till det aktuella projektet.

Läs mer här »
 
DLW Flooring lanserar ett nytt linoleumgolv med trämönster i form av plank i formatet 120x20 centimeter. Det finns i hela 18 mönster och passar lika bra för konsumentmiljö och offentlig miljö. Namnet är Naturcore.

Läs mer här »
 
 
BerryAlloc lanserar nu det nya LVT-golvet Pure som har en hel rad mycket goda egenskaper – lätthanterat, låg vikt och snabbt att lägga, lätt att sköta, tål det mesta ….

Läs mer här »
 
Auktoriserat Golvföretag är golvbranschens auktorisation och kvalitetsstämpel för de bästa golvföretagen. Med Auktoriserat Golvföretag som krav vid upphandlingen vet du att entreprenören är utbildad för full kompetens och bedriver ett kontinuerligt kvalitets- & miljöledningsarbete. En oberoende revisor garanterar att de kriterierna uppfylls över tid. Läs gärna mer på www.auktorisation.se.
 
Fem fördelar med att anlita ett Auktoriserat Golvföretag.
 
1. Lägre kostnad- Felfri entreprenad leder till lägre totalkostnad.
2. Bättre för miljön- Aktivt miljöarbete.
3. Enklare för beställare- Skriv in krav på auktorisation i upphandlingsunderlaget.
4. Större trygghet- Trygghet för beställarna att det fungerar.
5. Högre kompetens- Bättre utbildad personal.
 
Som ett av få företag i vår bransch är vi miljöcertifierade enligt ISO 14001. Det innebär, bland mycket annat, att:
  • Vi har en miljöpolicy som verkligen genomsyrar vårt företag och vårt miljöarbete
  • Vi jobbar dagligen och mycket aktivt för att minimera påfrestningar för miljön, i stort och smått.
  • Vi arbetar förebyggande och med ständiga förbättringar.
En oberoende revisor (SP) säkerställer att vi lever som vi lär, år efter år. Projekt efter projekt