KR System - Nyhetsbrev december
 
Play movie
Månadens Pyramidtips
(Formatering i infostudios)

I detta nyhetsbrev:

Nya regler gällande Rot och Rut från och med
1 januari
 
Använder du ROT/RUT i Pyramid?

Från och med årsskiftet gäller nya regler. Kontakta oss så hjälper vi er att lägga in stöd för den sänkta rot-reduktionen.

I Unikums senaste utskick kan ni läsa mer om vad som gäller och vad som måste göras.

http://www.unikum.se/Pyramidinfo/2015/Pyramid_Info_nr13_2015.htm
 

 
Webbkurser på KR System- Lär dig Pyramid på distans
 
I höst har vi haft flera webbkurser med grundutbildningar i Pyramid. De har varit populära och vi har fått sätta in två extra kurstillfällen.

Några omdömen:
”Jag tycker webbkursen Ny i pyramid Grundkurs fungerade smidigt och i bra former. Det är effektivt att kunna sitta i sin egen hemmamiljö och inte behöva resa iväg för att kunna gå på kurser. Det enda jag behövde var min dator och min telefon” – säger Anna Lindman, ekonom på företaget Bo Edin AB.

"Jag fick en bra genomgång av systemet från grunden och som helhet. Det är mycket som går att förenkla om man använder systemet på rätt sätt och jag fick många bra tips"- säger Oliver Holm, säljare på Harry Holms AB.

För er som är intresserade av att gå grundkurser på webben kommer vi att ha fler webbkurser till våren nästa år. Vi återkommer med datum och tid.

Intresseanmälan kan du skicka redan nu till utbildning@krsystem.seKR System ger årets julgåva till Rädda barnen
 
Även i år stödjer vi Rädda barnen. Vi skänker pengar till Rädda barnens arbete för barn på flykt och för barn som är i utsatta situationer i Sverige och hela världen över.

 
KR System ställer ut på Industrimässa i Karlstad
 
För att bygga upp affärsrelationer på såväl kort som lång sikt kommer KR System att ställa ut på industrimässan i Karlstad nu i januari. De besökande företagen behöver bara avsätta några timmar för att kunna möta oss och höra vad vi har att erbjuda.

Med 30 år i branschen och fokus på affärssystem är vi en trygg och långsiktig samarbetspartner. Vi erbjuder en helhetslösning med affärssystem, affärsinformation och systemdrift. Affärssystemet Pyramid är grunden i våra systemlösningar och vi är idag Sveriges största leverantör av Pyramid. På mässan kommer vi bland annat att visa fjärde generationens Pyramid.

Klicka här för att få tillgång till din Entrébiljett för att komma in på mässan.

Varmt välkomna!
Plats:
 
Racketcenter, Stadionvägen 2
653 40 KARLSTAD
Tid:
 
Onsdag 20 jan kl. 9-17
Torsdag 21 jan kl. 9-17
(entrén stänger kl 16)

 
Kostnadsfria frukostmöten
 
Våra frukostmöten är kostnadsfria informationsmöten för dig som vill veta mer om oss och våra produkter.

Under hösten har vi haft ett antal trevliga frukostmöten i Karlstad och Skövde där vi presenterat nyheter i senaste Pyramidversion samt en genomgång av hur kommande Pyramid version 4 kommer att se ut.

Frukostmötena har visat sig vara av stort intresse då det har medverkat ett 20-tal personer från olika företag varje gång. Det har varit både befintliga Pyramidanvändare och företag som är intresserande av att skaffa ett nytt affärsystem. Kundernas intresse har fokuserat på mer funktionalitet som exempelvis mobilitet, och självklart fanns även en nyfikenhet på den nya Pyramid version 4 med möjlighet till en molnbaserad lösning.


De företag som var intresserade av att skaffa nytt affärssystem förstod snabbt att Pyramid är ett modernt system som kan konfigureras för att passa olika typer av företag och är mycket användarvänligt.

Vi planerar att ha fler frukostmöten i början av 2016, där du som befintlig användare som såväl du som ska köpa nytt, är välkommen för att se på nya möjligheter att jobba mer effektivt och samtidigt knyta kontakt med andra företag. Vi kommer även ha frukostmöten i Göteborg, men återkommer lite längre fram med datum och tid.

Anmäl dig via e-post info@krsystem.se

Vi bekräftar din anmälan med angivande av plats där vi håller frukostmötet.
Datum:
 
Skövde, 25 februari

Karlstad, 26 februari
Tid:
 
kl. 08.00-10.00

kl. 08.00-10.00

 Fredrik Larsson- Platschef

”Pyramid är ett mångsidigt affärssystem som ger oss spelrum för utveckling”
 
-När vi valde affärssystem var det viktigt för oss att veta att systemet går att växa i samt att vi kan utveckla och effektivisera våra interna arbetsrutiner, berättar Fredrik Larsson, platschef på Professional parts. Efter införandet av Pyramid i september förra året vet vi att vi valt rätt system och att det givit oss många möjligheter och spelrum för utveckling.

"Det bästa med Pyramid är att vi kan anpassa systemet tillsammans med KR System efter vad vi behöver och vad som är bra för just oss"

-Tillsammans med konsulterna på KR System och Pyramids flexibilitet har vi fått en stabil grund med möjlighet till mindre men viktiga anpassningar för oss. Anpassningar som till exempel gör att export av information i form av artikelinformation och prisuppgifter samt koppling mot Askås e-handel fungerar bra och vi är väldigt nöjda, avslutar Fredrik.

Företagsinformation
Professional Parts Sverige är en global leverantör av reservdelar av kvalitet för Saab och Volvo. Verksamheten bygger på kunskap och service i kombination med förmågan att göra sina kunder mer lönsamma. De är ca 31 anställda och omsätter ca 100 miljoner.

Branschtillhörighet
Handelsföretag

Det här nyhetsbrevet är skapat med Epostservice, klicka på länken om du vill läsa mer.