KR System - Nyhetsbrev november
 
Play movie
Månadens Pyramidtips (F7-texter)
 
I detta nyhetsbrev:

Skicka påminnelser och räntefakturor med e-post
 
Minska pappersförbrukning och frankeringsavgifter genom att skicka dina påminnelser och räntefakturor med e-post.

Inställningarna utförs i rutin 841 Skrivare och i 780 Blankettset.

För att få hjälp med inställningarna, kontakta Angelica Pleijel på e-post angelica.pleijel@krsystem.se eller ring henne på telefon 010-130 19 00.

 
Spara tid med automatiska påminnelser.
Det går även att helt automatisera påminnelseflödet. KR System har utvecklat en tilläggsprodukt som med automatik skickar påminnelser på utsatt dag. Det går att välja på att skicka påminnelse som SMS eller via e-post med fakturan som bilaga.

Pyramid Business Studio och Windows 10
 
Pyramid Business Studio stödjer Windows 10, 32/64-bitars version från och med version 3.41A servicepack 10 och 3.42A servicepack 05. Support ges inte för äldre versioner av Pyramid i kombination med Windows 10.
Pervasive och Windows 10
 
Pervasive stödjer Windows 10, från och med version 12 som släpptes i början av december 2014. Detta gäller både serverinstallationer och Workgroup-installationer. Support ges inte för äldre versioner av Pervasive i kombination med Windows 10.
 

 
Underlätta registrering av leverantörsfakturor i Pyramid
 
Funktionen "My Invoice Buddy" tolkar dina leverantörsfakturor i rutin 310 och läser in informationen i de olika fälten helt automatiskt. Det gör att du inte behöver knappa in leverantörskod, fakturanummer, datum, fakturabelopp osv manuellt.

Det sparar såklart en massa tid! Vill du veta mer, ta en titt på filmklippet eller hör av dig till din ansvarige säljare eller konsult här på KR System.

Du kan även gå in på vår hemsida www.krsystem.se för att få mer information om våra tilläggsfunktioner.
 

TRETAB- Transportspecialisten på Östeuropa
 

Att varje år transportera närmare 140 tusen ton gods över Europa ställer krav på ordning och reda såväl som flexibilitet. Transporter är ett ”hantverk” där affärssystemet – Pyramid – är ett verktyg för att kunna uppnå god service och hög kvalitet.

”Vi utvecklade Pyramid tillsammans med KR System och fick ett skräddarsytt integrerat system mellan Trafik, Sälj och Ekonomi.”, berättar Patrik Fransson, VD på Tretab..

Pyramids vidareutvecklade projektmodul hjälper oss att samla all data i en plattform, både för effektiv bokning och för korrekt ekonomisk uppföljning. Ett effektivt system kommer förstås slutkund tillgodo både genom hög leveranssäkerhet och möjlighet att erbjuda kostnadseffektiv transport.

”Det bästa med Pyramid är tillgången till information som gör att vi kan tillhandahålla allt från bland annat omsättningsstatistik, emissionsrapporter och leveransprecision internt samt till våra kunder – från en och samma databas.”

Varmt välkommen att testa oss och vår kundservice, avslutar Patrik Fransson, VD på TRETAB. (www.tretab.se)

Företagsfakta
TRETAB bedriver transport- och speditionsverksamhet, huvudsakligen mot Öst- och Centraleuropa, med egna moderna trailers som bas på utvalda marknader. Företaget grundades för över trettio år sedan och har idag 11 anställda inom Trafikplanering, Sälj och Ekonomi. TRETAB omsätter ca 130 MKr och transporterar varje år drygt 15000 sändningar på sina marknader.
 

Det här nyhetsbrevet är skapat med Epostservice, klicka på länken om du vill läsa mer.