Nyhetsbrev från eGain
  Till hemsidan |  Skicka vidare   |   Kontakt   |   Om oss  
 
eGain är den ledande partnern för fastighetsägare som söker produkter och tjänster för kostnadseffektiv och miljövänlig drift av fastigheter.
Vi ses väl i Halmstad?
 
Den 12 november är det åter igen dag för vår populära heldagsutbildning eGain academy™!

Ännu finns det platser kvar! Du har väl inte missat att anmäla dig? Som deltagare utbildar du dig själv till expertanvändare i eGains system där du får tillgång till fler verktyg och utökade möjligheter i energiarbetet med dina fastigheter.

NYHET!
Ta chansen att få en genomgång av vårt nya verktyg (för expertanvändare) där du själv kan sätta egna energimål för olika energibesparande åtgärder, både för specifika fastigheter och för hela bestånd, och omedelbart se vilken besparing och payoff de olika åtgärderna innebär!

Läs mer om eGain academy™ i Halmstad här! >>
eGain etablerar sig i Berlin
 
I januari 2015 förvärvade eGain samtliga tillgångar i Ecofective AB:s konkursbo. Sedan dess har arbetet pågått att hjälpa de fastighetsägare som drabbades av konkursen, både i Sverige och i Tyskland, med att säkerställa drift och energibesparing. Detta framgångsrika arbete har medfört en fortsatt expansion i Tyskland för eGain, som nu startar upp ett dotterbolag med säte i Berlin.

Läs hela pressreleasen >>
eGain samlar branschen!
 
Tre frukostseminarier på tre orter, tre dagar i följd som sammantaget lockade över 100 personer inom fastighetsbranschen blev en succé!

Läs mer och se bilder här >>
Bröder med kontroll!
 
"Vi har idag full kontroll på klimatet i våra fastigheter, vilket är viktigt för att kunna bibehålla en god relation med våra hyresgäster..."

Läs hela kundcaset här >>
Vad är eGain forecasting™? Se våra filmer nedan!
Dela detta:
      
  
Kontakt
eGain Sweden AB | Faktorvägen 9 | 434 37 Kungsbacka
+46 300 745 40  |  +46 300 745 76  |  info@egain.se
 
Avregistrera mig från detta utskick