Nyhetsbrev från eGain
  Till hemsidan |  Skicka vidare   |   Kontakt   |   Om oss  
 
En sann historia om mätningens betydelse
 
Att mycket mätning sparar både pengar och tid, både kortsiktigt och långsiktigt, det har vi på eGain många års erfarenhet av. Men trots detta blir vi ibland förvånade över hur stora problemen kan bli när man INTE mäter.

För en tid sedan ställde just denna brist på mätning till problem för en av våra kunder som installerade eGain forecasting™ 2009. Kunden valde i detta fallet att inte installera någon mätning i sin undercentral, utan fokuserade på mätning enbart i lägenheterna. Allt fungerade precis som det skulle och kunden gjorde sina besparingar.

Men så för ett par år sedan hände någonting. Kunden märkte att energikostnaderna sköt i höjden och började undersöka vad detta kunde bero på...

Läs mer >>
Fler talare klara i oktober!
 
Som vi skrev i vårt förra nyhetsbrev så kommer vi att genomföra tre frukostseminarier under oktober i Malmö, Göteborg och Stockholm. Nu har vi nöjet att presentera inte mindre än fem nya talare med intressanta och aktuella ämnen!

Det är oerhört kul att så många redan har anmält sig! Men än finns det platser kvar, så vänta inte - anmäl dig redan idag!

Läs mer och anmäl dig här! >>
Har du krypgrundkoll?
 
Krypgrunder förekommer även i flerbostadshus, framförallt i äldre fastigheter och det är under sommaren som de flesta fuktskador uppkommer, eftersom krypgrunden då är kallare än luften utomhus.

Fukt i krypgrunder kan förstås leda till stora problem för fastighetsägare. Under de senaste decennierna har dessa problem förvärrats, och det finns flera förklaringar till varför...

Läs mer >>
Vad är eGain forecasting™? Se våra filmer nedan!
Dela detta:
      
  
Kontakt
eGain Sweden AB | Faktorvägen 9 | 434 37 Kungsbacka
+46 300 745 40  |  +46 300 745 76  |  info@egain.se
 
Avregistrera mig från detta utskick