Det här nyhetsbrevet innehåller inga kampanjer och inga erbjudanden. Vi vill helt enkelt delge dig senaste proffsinfo om t.ex. nya produkter, nya trender och nya lagar.
Oktober 2015
 
Bolons nya kollektion Flow har ett intressant uttryck och är den första kollektionen som finns i det nya formatet Scale. Vidare är den tillverkad av 33 procent återvunnet material. Men det är bara en av många miljösatsningar. En annan är en ny stor återvinningsanläggning.

Läs mer här »
 
Rewind är en ny keramikserie från Dekora. Plattorna i serien ger en modern omtolkning av tidlösa material. Kollektionen finns i fem sofistikerade färger och ett brett sortiment av storlekar.

Läs mer här »
 
Duri har ett stort sortiment trappnosar och kan erbjuda stora valmöjligheter ifråga om färg och ytstruktur, vilket gör att Boverkets krav på kontraster alltid kan uppfyllas.

Läs mer här »
 
Interface nya kollektioner Near & Far, Equal Measure och Narrative har en stark koppling till naturen och det organiska. Den förstnämnda är också helt och hållet tillverkad av återvunnet nylongarn

Läs mer här »
 
Weber Hållbara Golv är ett samlingsnamn för Webers nya golvsortiment avsett för bostäder, kontor och kommersiella lokaler. Den senaste innovationen är mer miljövänlig golvavjämning. Produkterna är miljövarudeklarerade med EPD.

Läs mer här »
 
Nu finns en ny kollektion av Tarketts populära iQ Granit-serie med homogena plastgolv. iQ Granit är tack vare dess multifunktionslösningar, låga livscykelkostnad och unika underhållsegenskaper ett utmärkt val för vårdlokaler, skolor och andra offentliga miljöer

Läs mer här »
 
Auktoriserat Golvföretag är golvbranschens auktorisation och kvalitetsstämpel för de bästa golvföretagen. Med Auktoriserat Golvföretag som krav vid upphandlingen vet du att entreprenören är utbildad för full kompetens och bedriver ett kontinuerligt kvalitets- & miljöledningsarbete. En oberoende revisor garanterar att de kriterierna uppfylls över tid. Läs gärna mer på www.auktorisation.se.
 
Fem fördelar med att anlita ett Auktoriserat Golvföretag.
 
1. Lägre kostnad- Felfri entreprenad leder till lägre totalkostnad.
2. Bättre för miljön- Aktivt miljöarbete.
3. Enklare för beställare- Skriv in krav på auktorisation i upphandlingsunderlaget.
4. Större trygghet- Trygghet för beställarna att det fungerar.
5. Högre kompetens- Bättre utbildad personal.
 
Som ett av få företag i vår bransch är vi miljöcertifierade enligt ISO 14001. Det innebär, bland mycket annat, att:
  • Vi har en miljöpolicy som verkligen genomsyrar vårt företag och vårt miljöarbete
  • Vi jobbar dagligen och mycket aktivt för att minimera påfrestningar för miljön, i stort och smått.
  • Vi arbetar förebyggande och med ständiga förbättringar.
En oberoende revisor (SP) säkerställer att vi lever som vi lär, år efter år. Projekt efter projekt