Oktober 2015
Det här nyhetsbrevet innehåller inga kampanjer och inga erbjudanden. Vi vill helt enkelt delge dig senaste proffsinfo om t.ex. nya produkter, nya trender och nya lagar.
 
Bolons nya kollektion Flow har ett intressant uttryck och är den första kollektionen som finns i det nya formatet Scale. Vidare är den tillverkad av 33 procent återvunnet material. Men det är bara en av många miljösatsningar. En annan är en ny stor återvinningsanläggning.

Läs mer här »
 
Rewind är en ny keramikserie från Dekora. Plattorna i serien ger en modern omtolkning av tidlösa material. Kollektionen finns i fem sofistikerade färger och ett brett sortiment av storlekar.

Läs mer här »
 
Duri har ett stort sortiment trappnosar och kan erbjuda stora valmöjligheter ifråga om färg och ytstruktur, vilket gör att Boverkets krav på kontraster alltid kan uppfyllas.

Läs mer här »
 
Interface nya kollektioner Near & Far, Equal Measure och Narrative har en stark koppling till naturen och det organiska. Den förstnämnda är också helt och hållet tillverkad av återvunnet nylongarn

Läs mer här »
 
Weber Hållbara Golv är ett samlingsnamn för Webers nya golvsortiment avsett för bostäder, kontor och kommersiella lokaler. Den senaste innovationen är mer miljövänlig golvavjämning. Produkterna är miljövarudeklarerade med EPD.

Läs mer här »
 
Nu finns en ny kollektion av Tarketts populära iQ Granit-serie med homogena plastgolv. iQ Granit är tack vare dess multifunktionslösningar, låga livscykelkostnad och unika underhållsegenskaper ett utmärkt val för vårdlokaler, skolor och andra offentliga miljöer

Läs mer här »