KR System - Nyhetsbrev september
 
Play movie
Månadens Pyramidtips (Fakturering)
 
I detta nyhetsbrev:
 
Kurser i Pyramid Affärssystem - Nu även på Webben!
 
Vill du lära dig mer om Pyramid och dess möjligheter? Boka en kurs hos oss, eller varför inte på distans?

Vårt kurserbjudande omfattar allt från grundkurser i Pyramid för nya medarbetare till mer specialiserade kurser som Guidad tur i CRM och Blankett, Statistik & Studio för mer erfarna användare.

Vi har också kurser för dig som arbetar med ekonomi, försäljning, lager eller som systemansvarig.

Fr.o.m. september erbjuder vi även våra kurser Ny i Pyramid Grundkurs & Ny i Pyramid Fortsättningskurs på distans. Allt du behöver är en dator och en telefon.

OBS! Vi har nu lagt in ett extra datum på webbkursen Ny i Pyramid Grundkurs då den på kort tid blev fullbokad.

Datum: 2015-10-14     Tid: 10.00 - 12.00
Anmäl dig här.
 
Ny funktionalitet för Rot-/Rutarbete
 
Till version 3.41A sp 10, tillägg 3 samt 3.42A sp 05, tillägg 4 har det införts ny funktionalitet i Pyramid för att sända in ansökan "Begäran om utbetalning" via XML-fil i Skatteverkets e-tjänst Rot & Rut.
 
Kort om nyheterna i Pyramid
I rutin 710 Artiklar finns en ny listbox "Husarbetskod" som används för att definiera vad som är timmar, material, övriga kostnader samt vilken typ av arbete som utförts. I rutin 271 Ansökan husarbeten sammanställs orderns transaktioner enligt artiklarnas husarbetskod.
 
Vill du läsa mer om Skatteverkets nya regler samt e-tjänsten surfar du in på Skatteverkets hemsida.

Kontakta din ansvarige konsult för att installera tillägget.
 
Askås E-handelsdag 2/10
 
Pyramids välutvecklade stöd för integration gör det till en ypperlig plattform för kringsystem såsom Askås e-handel. Pyramids grundfunktionalitet tillsammans med KR Systems egenutvecklade ”verktygslåda”  för e-handelsintegration möjliggör en välutvecklad koppling och vid behov kundspecifik funktionalitet.

Den 2e oktober är det återigen dags för Askås e-handelsdag i Säffle. Kom förbi KR Systems monter och prata Pyramid och e-handel över en kopp kaffe (OBS. föranmälan via Askås).

Datum: 2015-10-02, Plats: Medborgarhuset, Säffle, Tid: 10.00

Besök vår hemsida och läs mer om vad Pyramid och Askås kan göra för er onlineförsäljning.
 
Automatisk uppdatering av valutakurser
 
Allt fler kunder frångår det tungrodda arbetet med att manuellt uppdatera Pyramids valutakurser. Istället väljer man vår funktion Valutauppdatering som minskar felrisker och automatiskt ger dagsfärska valutakurser i Pyramid.

I funktionen finns även möjlighet att själv välja vilka valutor som är intressanta att uppdatera.

Vill ni veta mer om automatisk valutauppdatering, kontakta oss på telefon: 010-130 19 00 alternativt via e-post: info@krsystem.se
 
Ny medarbetare - Henrik Risberg
 
Henrik Risberg
Utvecklare
Vi är riktigt glada över att kunna välkomna Henrik Risberg till vårt Malmökontor.

Henrik kommer närmst från Unikums programmeringsavdelning där han i flera år har arbetat med kassa och betalkortslösningar. Nyligen har han haft en nyckelroll i Unikums lösning för att på ett helt nytt sätt att kunna hantera EDI-flöden enklare än tidigare.

När Henrik inte lägger ner hela sin själ i Pyramidutveckling eller umgås med sin familj kan du hitta honom högt upp i luften med ett stort leende på läpparna! Skärmflygning är en stor hobby som han gärna ägnar sig åt när väder och vind tillåter.

Välkommen Henrik!
 
Ny medarbetare - Anna-Karin Yseus
 
Ny medarbetare - Anna-Karin Yseus
 
På Karlstadkontoret välkomnar vi varmt Anna-Karin Yséus.

Anna-Karin har arbetat som systemkonsult sedan 1982 och med Pyramid sedan 1996 och kommer närmast från en av våra kolleger i branschen. Hon har bred erfarenhet av Pyramidinstallationer i ett flertal olika typer av branscher och företag. Projekt, tidrapportering, redovisning och kassa är några av hennes specialistområden.

Sin fritid tillbringar hon gärna på lantstället och tar långa promenader med dvärgschnauzern Chabo. Anna-Karin kryddar gärna bilkörningen med att lyssna på svenska deckare i ljudboksform.

Välkommen Anna-Karin!
Anna-Karin Yseus
Systemkonsult
Det här nyhetsbrevet är skapat med Epostservice, klicka på länken om du vill läsa mer.