No:7 2015
Till hemsidan   |   Skicka vidare   |   Prenumerera   |   Avprenumerera   |   Dela på facebook    
Gott Nytt 2016!
 
 
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Sprid gärna till kollegor och vänner! Följ Evas tweets på @evahyllstam. Vi finns också på Facebook Eva Hyllstam. Längst ner i brevet finner du länkar till två mycket inspirerande och intressanta filmklipp.
 
Att ge
 
Resor. Det som präglat mitt 2015 har varit resor. Jag har varit i Fillipinerna, Singapore, Indienx2, Japanx2, Frankrikex2, USAx2, Polen, Ungern. Kursdeltagarna har kommit från (förutom ovan nämnda) Australien, Sydkorea, Mexico, Kanada, Indonesien, Nepal, Kina, Holland, Iran, Thailand... 

Ovärderliga upplevelser för mig som arbetar med global ledarutveckling.  Våra olikheter i hanterandet av auktoriteter, feedback, synen på grupp kontra individ har varit tydliga . Men det som slagit mig mest är hur lika vi är. Man vill göra
 ett bra jobb och få erkännande för det. Längtan efter bekräftelse, att bli sedd, att få uppskattning och respekt delar vi världen över, oavsett vilken position eller kontinent vi kommer från.

Den längtan delar också den som flytt krig och svåra förhållanden. Den som önskar skapa ett bättre liv för sin familj och sina barn. De har inte pengar, jobb, hem, inte fler ägodelar än som får plats i en plastkasse. Men de längtar efter samma som du och jag. Att få respekt, bli sedd. Som människa. De hemlösas tidning Faktum hade en kampanj för några år sen, med en önskan: Även om du inte köper en tidning av oss, hälsa på oss. Se oss i ögonen. Erkänn att vi finns. Gör oss inte osynliga. 

Vi är olika, men vi kan ge en viktig julgåva, vi kan visa respekt.
 
Mål
 
Här kommer det uppskattade Målsättnings-materialet. Klicka på länken och ladda ner från hemsidan. Starta ditt år med att sätta upp målen för var du vill vara om 5 år.
Jag tittade just igenom mina målsättningar för 2015 som jag skrev 2010, och jag ryser nästan när jag läser, för jag kan bocka av nästan varje mål. Några enstaka står kvar på listan, resten har jag uppnått. Och då ska du veta att jag tar i när jag sätter upp målen 5 år framåt! Inga mesiga mål för mig! 
Idag bestämmer du din framtid. Slipp känna dig ångerfull för det du inte gjort, inte sett till i tid. Och du - ha så kul med målsättningarna! Det är din framtid du skapar!
Det bor en hjälte i dig!
 
Julklappstips.

Jag skrev Det bor en hjälte i dig! som en självcoachingsbok, enkel och tydlig med praktiska övningar för den som vill det, eller bara inspirerande berättelser om man hellre vill ta in och fundera. Boken är full med citat och är till för att du ska få det som du vill ha det.

Nu till specialpris i vinter! 175,- inkl frakt. Maila oss före den 21e dec på info@evahyllstam.se så kommer den inom några dagar direkt till din brevlåda!
 
Smågodis till dig!
 
 
"This could be the day that turns your life around." Visst låter det härligt! Dagen vi vänder vårt liv till hur vi vill ha det. Jim Rohn är den klokaste. Mest välformulerade. Konkreta. Inspirerande. Ta 6 minuter och lyssna på Jim.

"Jag har aldig oavsiktligt ätit något." Zig Ziglar ger dig ytterligare inspiration hur du ska göra för att sätta mål. Lyssna när du diskar, julpysslar eller promenerar, det tar ingen extra tid, men ger dig ovärderlig kunskap. 5 minuter har du!


Avsätt en stund varje dag för inhämtning av nya kunskaper! Det har du nytta av hela livet!
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.
 www.evahyllstam.se   |   info@evahyllstam.se