KR System - Nyhetsbrev augusti
 
Play movie
Månadens Pyramidtips
 
I detta nyhetsbrev:
 
Frukostseminarium Mobila lösningar 4/9
 
Pyramids webmoduler har från och med version 3.42 fått ett rejält ansikstlyft.

Ett modernt och mer lättarbetat gränssnitt anpassat för olika mobila enheter öppnar nya möjligheter och följer dessutom utseendet som kommer i nya Pyramid v4.

Vid vårt frukostmöte visar vi:
  • Ny Mobil tidrapportering
  • Ny Mobil attest av leverantörsfakturor
  • Nya e-handeln i Mobila enheter och...
  • ...dessutom tar vi en färsk tjuvtitt på kommande Pyramid v4
Datum: Fredag 4 september. Tid 8.30-10. Plats: Industrigatan 39, Malmö
Anmälan görs på e-post till: info.malmo@krsystem.se.

Välkommen!

 
Visa data från kringsystem i Pyramid
 
Allt fler kunder ser Pyramid som en databas för all företagets information.
Det blir allt vanligare att utöka register för att kunna lagra in kund, artikel och orderunik information. Smart tycker vi!
Ibland ställs vi dock inför kunds önskemål att inne i Pyramid visualisera data även från kringsystem. Det kan till exempel vara om man byter från en annan programvara till Pyramid eller om man av någon annan anledning har en separat databas för något av företagets dataflöden.
Vi har tagit fram en lösning som kan visa dynamisk data från andra system och presentera den "live" i Pyramids olika rutiner. Det kan till exempel vara en extra flik i Kund-, Order- eller Tillverkningscentral som visar historik från ett äldre system eller status i ett sidosystem som inte kör Pyramid. (Naturligtvis går det även att visa data från exempelvis systerbolag som också kör Pyramid.)
 
För mer information, kontakta Markus: markus.ehnberg@krsystem.se
 
Pyramid 3.42 - Nyheter
 
Pyramid version 3.42 har nu nått servicepack 5. Några av nyheterna:
  • Flerlager - Ny infostudio för att visa lageromföringar och dess lageromföringsrader.

  • Kassa - Retur för Sparakvittot. Vid retur ges möjlighet att ange kvittokod från Sparakvittot för att uppdatera originalkvittot hos dem.

  • Order - Orderkalkyleringen, menyval Övrigt/Kalkylera. Nu går det att ange Belopp efter rabatt antingen exklusive eller inklusive moms.

  • Reklamation - Ny rutin för att mäta reklamationsprocenten under en period för ett urval av artiklar. Mätning kan ske antingen för kund eller leverantörsreklamationer. Det är även möjligt att mäta för en specifik kund eller leverantör.
     
 
Ny medarbetare - Henrik Risberg
 
Vi är riktigt glada över att kunna välkomna Henrik Risberg till vårt Malmökontor.

Henrik kommer närmst från Unikums programmeringsavdelning där han i flera år har arbetat med kassa och betalkortslösningar. Nyligen har han varit haft en nyckelroll i Unikums lösning för att på ett helt nytt sätt att kunna hantera EDI-flöden enklare än tidigare.

När Henrik inte lägger ner hela sitt själ i Pyramidutveckling eller umgås med sin familj kan man hitta honom högt upp i luften med ett stort leende på läpparna! Skärmflygning är en stor hobby som han gärna ägnar sig åt när väder och vind tillåter.

Välkommen Henrik!
 
Det här nyhetsbrevet är skapat med Epostservice, klicka på länken om du vill läsa mer.