Augusti 2015
Det här nyhetsbrevet innehåller inga kampanjer och inga erbjudanden. Vi vill helt enkelt delge dig senaste proffsinfo om t.ex. nya produkter, nya trender och nya lagar.
 
Under decennier har DLW linoleumgolv lagts in i offentlig miljö av Golvkedjeföretagen. Här visar vi några exempel.

Läs mer här »
 
Bostik lanserar en ny och bättre version av flytspacklet Superflow samt ett nytt kristallklart monteringslim, Maxi Crystal. Vidare storsatsar man i Helsingborg där det byggs en ny fabrik för cementbaserade produkter.

Läs mer här »
 
KGC Verktyg & Maskiner vill tipsa om stödhandtaget Fido, med vars hjälp man kan sätta ner en hand i fixet under arbetet. Dessutom om de nya keramiksågarna Bolt 90 och Bolt 120, mycket bra alternativ för sågning av storformatsplattor.

Läs mer här »
 
Konradssons Kakel lanserar nu två nya specialprodukter för bassängbyggande: reparationsbruket AlfixPlaneMixS40 och silikonfogen AlfixP - Silicon.

Läs mer här »
 
I Schönox sortiment finns många praktiska produkter. En är armeringsnätet Schönox PZG som förhindrar att keramikfogar spricker och plattor släpper. En annan är expansionslisten Schönox RS50 som gör det enklare att effektivt täta vinkeln mellan golv och vägg.

Läs mer här »
 
Tillsammans med Forbo Flooring, CC Höganäs och Weber kommer vi att ställa ut på mässan Ekobygg i Kista 30/9 och 1/10. Kom och besök oss i monter D:35, så kan vi berätta om Golvkedjans hållbara installationer.

Läs mer här »