Blonda lockar
 
 
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Sprid gärna till kollegor och vänner! Följ Evas tweets på @evahyllstam. Vi finns också på Facebook; Det bor en hjälte i dig och Eva Hyllstam. Längst ner i brevet finner du länkar till två mycket inspirerande och intressanta filmklipp.
 
På tvärs

Jag är över 50. Det är dags att inse det nu. Det känns konstigt, men samtidigt är jag rätt nöjd. Trodde inte jag skulle kunna bli så här gammal, nu är jag det. Att gå ifrån den unga ”Lilla stumpan” med blonda lockar till lite mer pondus känns välförtjänt. Jag har fått jobba för det.

Samtidigt märker jag hur jag blir strävare. Lite mer motvalls. Jag köper inte allt lika lätt längre. Bryr mig lite mindre om att vinna popularitetstävlingarna, det blir mer och mer ”Been there, done that”. Lite, säger jag, för det är fortfarande en kamp ibland.
Häpet måste jag konstatera att det är rätt härligt, att våga släppa kontrollen över vem som ska få gillandet. Gråhårig är jag inte ännu, men jag börjar bli mer strävhårig.

Dags att gå lite mer på tvärs? Ta strider och ståndpunkter tydligare? Det kan vara en trevlig omväxling från mjuka lockar som mer smidigt böjer och slingrar sig. En sträva är dessutom en stötta som går lite snett, stödjer på sitt sätt. Det tilltalar mig.

Sen ringer sonen och behöver hjälp och håret krullar till sig direkt.
 
Undanflykter
 
Vad hindrar oss från att nå framgång med det vi önskar uppnå? Du kan säkert känna igen ursäkterna:
  • Jag har inte tid.
  • Jag är inte tillräckligt bra.
  • Jag kan inte bestämma mig.
  • Jag börjar nästa vecka.
På youtube finns olika filmer som kan hjälpa dig vidare. Här kommer en länk där jag talar om Undanflykter

Boka en föreläsning till din arbetsplats på info@evahyllstam.se
Det bor en hjälte i dig!
 
Sommaren är perfekt för att koppla av och läsa en god bok. Kombinera det med att skapa en framgångsrik höst.

Jag skrev Det bor en hjälte i dig! som en självcoachingsbok, enkel och tydlig med praktiska övningar för den som vill det, eller bara inspirerande berättelser om man hellre vill ta in och fundera. Boken är full med citat och är till för att du ska få det som du vill ha det.

Nu till specialpris i sommar! 175,- inkl frakt. Maila oss på info@evahyllstam.se så kommer den inom några dagar direkt till din brevlåda!
 
Smågodis till dig!
 
 
Vi lär oss tidigt i livet att ljuga för att få det vi vill ha. Små barn vet inte heller alltid vad vi menar, vilket gör att de ibland ljuger oss rätt upp i ansiktet. Här är en underbar liten Williot som blir tagen på bar gärning.

Jacob Barnett diagnostiserades med autism när han var två. Han har högre IQ än Einstein, har nyss fyllt 17 och ska doktorera i teoretisk fysik. Han talar om hur viktigt det är att glömma bort det vi vet för att kunna se nya samband. Se föreläsningen här.

Avsätt en stund varje dag för inhämtning av nya kunskaper under 2015! Det har du nytta av hela livet!
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.