Det här nyhetsbrevet innehåller inga kampanjer och inga erbjudanden. Vi vill helt enkelt delge dig senaste proffsinfo om t.ex. nya produkter, nya trender och nya lagar.
Maj 2015
 
T-Emballage har allt som behövs ifråga om underlag och skydd vid golvläggning – välkända material av god kvalitet.

Läs mer här »
 
Casco Schönox vill ge två goda tips för att ge konstruktionerna lång livslängd. Det första gäller Balterra-systemet som får balkonger och uteplatser med keramik att vara snygga länge. Det andra gäller kombinationen Schönox Renotex och Schönox APF som löser problemet med varierande underlag i lokaler som ska renoveras​.

Läs mer här »
 
CC Höganäs älskar keramik i alla dess former! De keramiska golv- och väggplattorna företaget levererar kännetecknas av naturliga råvaror, energisnål produktion, minimal miljöpåverkan vid användning och möjlighet till fullständig återanvändning eller återvinning. CC Höganäs har både materialet, erfarenheten och kunskapen för ett lyckat projekt!

Läs mer här »
 
Kontorsanställda som arbetar i miljöer med naturinslag och dagsljus uppger att de mår bättre. Högst i kurs på svenska kontor står naturligt ljus och havsutsikt.

Läs mer här »
 
Bona har i snart 100 år tagit fram det bästa i varje trägolv. Sedan starten 1919 och fram till idag har Bona utveckalt ett komplett system för att installera, renovera och underhålla alla typer av trägolv.

Läs mer här »