Mars 2015
Det här nyhetsbrevet innehåller inga kampanjer och inga erbjudanden. Vi vill helt enkelt delge dig senaste proffsinfo om t.ex. nya produkter, nya trender och nya lagar.
 
Gekås i Ullared har återigen valt Altro Stronghold K 30 till storkök och disk. Och det beror på deras positiva erfarenheter av golvet.

Läs mer här »
 
Duri kompletterar golvlistsortimentet med trappnosar från brittiska Gradus och kan därmed erbjuda stora valmöjligheter ifråga om färg och ytstruktur.

Läs mer här »
 
Tarkett lanserar ett nytt lättlagt LVT-golv med klicksystem inom iD Inspiration-
serien. Nya iD Inspiration Click finns i 22 träreferenser och passar för butiker, kontor och hotell.

Läs mer här »
 
Weber Ljudgolv är ett stegljudsdämpande undergolvssystem som är tunt,
lätt att applicera och som kan användas tillsammans med alla vanligt förekommande golvbeläggningar.

Läs mer här »
 
Ett nytt och lättlagt klickgolv i vinyl – Nordic Flooring Click – lanseras nu
av Ehrenborg & Co. Golvet finns i 16 designer, med trä- och stenmönster.

Läs mer här »
 
Har du planer på att renovera dina fastigheter? Vi har något mycket intressant att presentera! Tillsammans med Tarkett, Hafa Badrum och Konradssons Kakel vill vi visa dig hur vi kan ta hand om hela processen – från skisser och rådgivning vid produktval till trygghet och garanti under hela materialets livslängd. Allt detta får du av ditt Golvkedjeföretag och dess marknadsledande leverantörer!

Träffa oss på Fastighetsmässan i Kista, monter S:08, eller kontakta oss innan och boka ett möte. Vi vill visa dig hur vi kan lösa dina problem och kommer du mellan 11 och 14 bjuder vi på något gott

Klicka här för att få en kostnadsfri biljett »