Gott Nytt 2015!
 
 
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Sprid gärna till kollegor och vänner! Följ Evas tweets på @evahyllstam. Vi finns också på Facebook; Det bor en hjälte i dig och Eva Hyllstam. Längst ner i brevet finner du två intressanta länkar.
 
Målsättningsdax

Jag är väldigt eftertänksam, vilket är bra. Synd att eftertänksamheten oftast kommer efter att jag gjort något, inte före, vilket hade varit bättre. Egentligen tycker jag det borde heta företänksam när man tänker efter, före.

Nu är det inte många dagar kvar för årets viktigaste händelse för alla som är efter- och företänksamma. Att reflektera kring året som varit och planera året som kommer, har blivit en tradition för mig. Hur gör du? Ska 2015 bli året du sätter mål du når? För det är ju faktiskt så att utan mål går det inte att göra mål. Vi sätter mål på arbetsplatserna men glömmer att göra det för våra egna liv.

Bifogat finner du en länk till ett målsättningshäfte. Ta dig tid att fylla i det, sätt dig ner i lugn och ro. Jag tror inte jag hade varit där jag är idag om jag inte använt mig av denna metoden, varje år, år efter år.

Jag önskar dig ett Gott slut på 2014 och att du får ett lyckligt 2015
!
 
JA! Sveriges främsta inspiratörer om hur du blir lycklig
 
När var du lycklig senast?
Alla är vi olika. Därför blir vi lyckliga av olika saker.
Detta är den tredje JA-boken. Den är skriven av elva fantastiska inspiratörer som berättar om sin syn på lycka och ger dig konkreta tips på vad du kan göra för att bli ännu mer lycklig.
 
Om du låter dig inspireras av deras texter har du alla möjligheter att själv skapa lycka i ditt eget liv. Nu till specialpris 150 :- inkl frakt

Beställ boken via mail: info@evahyllstam.se
Det bor en hjälte i dig!
 
Boken som vägleder dig mot mål och drömmar i livet - att bli en hjälte!
 
I fjorton år har Eva framgångsrikt hjälpt tusentals människor att besegra sina rädslor och bli lyckligare, nöjdare och mer framgångsrika. I ”Det bor en hjälte i dig” lär hon ut sin heltäckande sexstegsmetod som hjälper dig att identifiera ditt nuläge, besegra hinder och uppnå det du verkligen önskar.
 
Boken innehåller praktiska tips som är lätta att följa. Den är personlig och innehåller användbara verktyg samt exempel hämtade ur det verkliga livet som konkretiserar problemen. Nu till specialpris 199 :- inkl frakt

Beställ boken via mail: info@evahyllstam.se
 
Smågodis till dig!
 
 
Denna gången får du längre filmer att titta på. Den första handlar om The Psykopath next door, en dokumentär som egentligen inte alls passar ihop med målsättningar och årsslut, men som jag fann ruggigt intressant. Tid 44 min.

För att balansera upp det hela bifogar jag ett klipp med Daniel Goleman, som talar om Social Intelligens och Ledarskap. 10 minuter.


Avsätt en stund varje dag för inhämtning av nya kunskaper under 2015! Det har du nytta av hela livet!
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.