Sverige
Investeringar och sparande
– en diskussion runt beteenden och beslutskriterier

Deloittes kvinnliga nätverk
 
Nu är det äntligen dags för ännu en träff med Deloittes kvinnliga nätverk. Ämnet för kvällen är "Investeringar och sparande – en diskussion runt beteenden och beslutskriterier". Som gästtalare har vi glädjen att presentera Barbara Stewart, CFA, Cumberland Private Wealth Management och Eva Trouin, Country Manager, Nordnet Sweden. I vanlig ordning bjuder vi på mat, dryck och trevligt mingel efter föreläsningarna.
  
Delar av föreläsningarna kommer att hållas på engelska.
 
Barbara Stewart
 
Barbara är partner och portföljförvaltare på Cumberland Private Wealth Management. Hon är en efterfrågad talare i internationella sammanhang kring kvinnors privatekonomi. Barbara medverkar ofta i tv, radio och press och skriver en kolumn som publiceras varannan vecka i över 30 tidningar i Kanada. Sedan fyra år bedriver Barbara dessutom forskning kring kvinnor och finans och har publicerat fyra white papers under rubriken ”Rich Thinking”. I sin föreläsning berättar hon om de resultat hon hittills kommit fram till och diskuterar bland annat hur kvinnor tar till sig kunskap kring ekonomi samt kvinnors inställning till ekonomiskt risktagande.

Artikel om Barbara Stewart i SvD (feb 2014) >
 
Eva Trouin
 
Nordnet Bank har nyligen lanserat "Shareville" en integrerad plattform som ger kunder möjlighet att bli sociala i sina investeringar och sparanden. De kan se varandras portföljer i realtid och delta i diskussioner, exempelvis kring aktier och strategier. Eva guidar oss genom Shareville och berättar hur sociala nätverk kan få en nyckelroll i en modern bank.

Besök gärna på Evas blogg >
 
Tid, plats och anmälan
 
Måndag den 10 november kl 17.00-21.00
Deloitte, Rehnsgatan 11, Stockholm
T-bana: Rådmansgatan

Anmäl dig senast den 5 november, anmälingskod DKN1011 >

Om du har frågor kring detta evenemang eller Deloittes kvinnliga nätverk i Stockholm är du välkommen att kontakta Carolina Jonsson, cajonsson@deloitte.se.

Varmt välkommen!