Kolla in "Behind the scenes"!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
En liten uppdatering...
 
Att ta hand om sitt eget kommunikationsflöde är inte alltid det enklaste när man arbetar med att hjälpa uppdragsgivarna att synas och höras så mycket som möjligt. Ledsen för den långa tystnaden, men från nu ska det blir bättring.

Sedan sist har vi bland annat hunnit med att göra ett nytt nummer av magasinet Inspiration för Atria Foodservice, som du kan ta del av via den här länken Inspiration 2-2014. Magasinet görs i nära samarbete med Stig Grafisk Design.

Vi har även gjort ett par nya tidningar för Sibylla samt tagit fram ett trendspaningsmaterial som användes under en trendspaning i Chicago i slutet av oktober. Och en del annat som du kan läsa om i det följande...
 
Matfusk och livsmedelssäkerhet
 
Hästköttsskandalen spred sig som en löpeld i både gammelmedia och sociala medier för något år sedan. Skandalen satte sökljuset på ett växande problem med matfusk och redlighet i livsmedelsbranschen. En färsk EU-rapport visar att den organiserade brottligheten visar allt större intresse för matbranschen, där olivolja, ekologiska produkter, fisk, mjölk och spannmål är några av de mest intressanta produktområdena att fuska inom.

Analysföretaget Eurofins profilerar sig just nu starkt inom livsmedelssäkerhet och redlighet i livsmedelsbranschen, och där har vi hjälpt till att både vässa kommunikationen och skapa annonser för ledande fackpress.
Filmuppdrag för McNeil AB
 
Under andra halvan av november fick Ordkonst i uppdrag att producera en film på uppdrag av McNeil AB. Filmen skulle beskriva den positiva resa som företaget gjort de senaste två åren. Eftersom filmen skulle visas redan den 5 december var tidplanen extremt knapp.

I samarbete med produktionsbolaget Gertrud tog Ordkonst fram en idé om en s k stop motion-film där bilderna byggs med hjälp av produkterna: Nicorettes tuggummin och sugtabletter. Ordkonst skrev manus och Gerrtud bildsatte hela berättelsen. Filmen levererades i tid och togs emot mycket väl av McNeil. Tyvärr kan vi inte visa själva huvudfilmen men genom att klicka på bilden intill kan ni se en "Behind the scenes"-film från själva produktionen. Lösen: bts
God jul och gott nytt år!
 
Vill härmed önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Tack för alla kul och inspirerande uppdrag under året. Nyårslöftet från ordkonst blir helt klart mer frekvent rapportering kring de egna aktiviteterna och en ökad synlighet på nätet.