KR System - Nyhetsbrev november
RENDER FAILED
 
KR system - Årets Pyramid Partner 2014
 
Vid den årliga Partnerkonferensen, denna gången i Prag har KR System återigen blivit utsedda till Årets Pyramid Partner.

Vi är stolta och hedrade över utmärkelsen och vi är mer sporrade än någonsin att hjälpa våra kunder att maximera nyttan med affärssystemet Pyramid.

Under konferensen presenterades många intressanta nyheter i Pyramid. Det som ligger närmast i tiden är Pyramid version 3.42 med bl.a. utökad funktionalitet för e-handel, stöd för successiv vinstavräkning och prognos i projekt. 

Version 3.42 har varit ute hos pilotkunder ett tag och börjar nu släppas ut till övriga kunder som vill vara tidiga med en ny version.

I kommande nyhetsbrev berättar vi fortlöpande om nya funktioner och möjligheter i den senaste versionen av Pyramid.


 
Viktig information för er med Nordea Plusgiro
 
1 januari 2014 upphör Nordeas nuvarande stöd för kreditnotor och återrapportering av betalningar via Pyramid.

För att betalningsfilerna ska fungera optimalt krävs det ändringar av inställningar i ert Pyramidsystem.

I fall ni har Nordea och behöver hjälp med inställningar så kontakta gärna oss på KR System i så god tid som möjligt innan årsskiftet.


 
Valutauppdatering
 
Vill du ha en automatisk uppdatering av valutor?
 
Fördelar:
Handlar ni i utländsk valuta? I så fall underhåller ni förmodligen valutatabellen manuellt. För att slippa manuellt underhåll och minska felrisker har vi byggt en funktion för automatisk uppdatering av valutor.

 
  • Alltid aktuella valutor i Pyramid
  • Mindre risk för felregistreringar
Ladda ner produktblad

 
Kundcase - Lättviktsmotor
 


Anders Blomqvist –  Lättviktsmotor

”Ett affärssystem som täcker hela vår bredd av verksamhet, där vi kom igång på 20 minuter”
Behovet av ett affärssystem som stödjer företagets processer har vuxit sig starkare och starkare och valet föll på Pyramid som affärssystem. Efter implementation och systemstart, vilka flöt på utan några hinder, så har Lättviktsmotor fått en mycket bättre kontroll i butiken och slipper differenser i kassan, då kassamodulen och kortterminalen är integrerad i Pyramid.
 
Även när det gäller service och reparationer har Pyramid varit till stor nytta då företaget har fått en mycket bättre spårbarhet och kan hålla kontroll på kunders maskiner och utrustning. Med hjälp av Pyramid planeras service in åt kunderna, som själva slipper hålla reda på serviceintervaller.
För ”back office” har Pyramid inneburit att hantering av leverantörsfakturor och attestflödet blivit mycket smidigare. Administrationen har därmed minskat ordentligt och företaget kommer numera lätt åt en faktura som kan tas fram direkt i Pyramid.
 
Nästa steg i Pyramid för Lättviktsmotor är att förfina och utveckla hanteringen kring lager med hjälp av Pyramids beställningspunkter. ”Detta kommer att kostnadseffektivisera inköp, lagerhantering och utleveranser” säger Anders Blomqvist.
 
Företaget kommer även att titta vidare på CRM-funktionen som finns i Pyramid. ”Vi använder den till viss del redan idag men det finns mycket mer vi kan göra med den” tillägger Anders Blomqvist.

Företagsfakta
Lättviktsmotor i Norrtälje med ett 20-tal anställda har sedan starten 1952 innehaft en ledande position när det gäller hela programmet av maskiner för trädgård, skog och bygget. Med en hög servicenivå och maskiner av högsta kvalité arbetar företaget hårt för att kunderna ska få rätt maskin för den specifika arbetsuppgiften.


Här kan du se fler av våra Pyramidkunder.
 
Det här nyhetsbrevet är skapat med Epostservice, klicka på länken om du vill läsa mer.