ACP Injektdon och Dysdon i butiker och köpcentra
 
Swedol, Borås
Intersport
Jämn uppvärmning med dysdon
 
Dysdon används för både värmd och kyld tilluft. De är speciellt lämpliga för att få ner uppvärmd luft från höga höjder (5 m upp till 15 m) i t.ex butiker och köpcentra men även industrilokaler, lagerhallar, mässhallar, simhallar, sporthallar och andra stora lokaler.

Med ACP dysdon kan vinkeln på dysorna anpassas för en perfekt omblandning, kastlängd och hastighet efter lokalen. Donen kan sektioneras med dragkedjor, därför kan de ha individuella dysmönster och inblåsningsvinklar för att passa utmed varje del av lokalens längd. Mätningar visar att vi klarar att hålla mindre än 1° temperaturskillnad mellan golv och tak.
Jula, Västervik
Elgiganten
Anpassade efter lokalen
 
Vid lägre takhöjder, 3-5 meter, används en enklare modell utan dysor. När kastlängderna inte behöver vara lika långa fördelas luften genom hål i injekt- eller textildon. Detta går även att kombinera som hybriddon med permeabel textil och en del av luften genom laserskurna hål.

Antal hålrader, mönster på hålen och inblåsningsvinkeln är helt anpassningsbart för lokalen för att alltid kunna garantera bästa funktion. På detta sätt passar ACP hybriddon i alla miljöer.

Donens storlek och färg anpassas också efter lokalens förutsättningar och kundens önskemål. De kan antingen smälta in i miljön och gömmas eller framhävas med en kontrastfärg eller valfri profilfärg.
Du är varmt välkommen att kontakta oss för ett förslag.
Vi hjälper dig även med projektering!
 
Du kan även använda vår online dimensioneringshjälp.