KR System - Nyhetsbrev september
RENDER FAILED
En höst att se fram emot
 
Vi har en spännande höst att se fram emot med många nyheter. 
En ny version av Pyramid släpps inom kort. Version 3.42 innehåller en rad förbättringar och många nya möjligheter. 

Under hösten släpps också nya moduler som underlättar och effektiviserar. Mycket nytt och många möjligheter till nya roliga projekt som förenklar och utvecklar ert arbete.
Pyramid i kommunala bolag
 
I vårt senaste nyhetsbrev beskrevs en lyckad implementering av Pyramid i det kommunala aktiebolaget Nässjö affärsverk AB. Vi har nu vunnit ytterligare en kommunal upphandling enligt regelverket i LOU (Lagen om offentlig upphandling).
Denna gången heter kunden Hässleholm Miljö AB som är ett affärsmässigt bolag som helt ägs av Hässleholms kommun.
 
I juli gick tilldelningsbeslutet till KR System AB och Pyramid affärssystem eftersom detta system befanns vara det mest kostnadseffektiva och innehöll allt väsentligt av det som efterfrågades i kravspecifikationen.
 
Hässleholm Miljö AB producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt behandlar och återvinner avfall från hushåll, industri och andra verksamheter.
 
Höstens kurser
 
Vi har fortfarande några platser kvar på våra kurser i oktober, vi har dessutom fler kurser i november och december. Besök våran hemsida för datum och mer information.

Pyramid - Grundkurs Del 1
Göteborg, Stockholm
Pyramid - Grundkurs del 2
Göteborg, Stockholm
Pyramid - Ekonomiassistent
Göteborg, Malmö
Pyramid - Ekonomiansvarig Del 1
Göteborg
Pyramid - Ekonomiansvarig Del 2Göteborg, Malmö
Pyramid - RapportgeneratornGöteborg
Pyramid - Lageranalys InköpsparameterMalmö
Klicka här för att läsa mer om våra kurser, aktuella kursdatum och priser.
 
Anmälan:Du anmäler dig via kontaktformuläret på vår hemsida.
 
I kursavgiften ingår kursmaterial, tillgång till utbildningsdator, fika och vid heldagsutbildning även lunch. Samtliga priser är exklusive moms.
 
Varmt välkommen!
 
Ordning & reda i Pyramid - "Data Validation"
 
Pyramid är ett omfattande affärssystem med åtskilliga inmatningsmöjligheter för data. Att göra rätt ställer krav på användaren och för att säkerställa att inmatad data är användbar krävs det ofta någon slags inmatningskontroll.

KR Systems plattform för datavalidering medger en utförligare kontroll av inmatad data och hjälper därmed användaren att göra rätt. Valideringen ger bättre effekt än standard Pyramid då kontroll sker oavsett om man klickat in sig i ett inmatningsfält eller ej.

Några exempel på användningsområde:
  • Kräv inmatning av viss information vid nykundsregistrering (ex. organisationsnummer, telefonnummer etc.)
  • Initiera/töm datafält som normalt sett får "standardvärde" och kräv att användaren manuellt skriver in data (ex. kundens referens vid orderläggning)
  • Dölj eller skrivskydda inmatningsfält (ex. transportsätt och betalningsvillkor vid orderläggning)
Valideringen kan ske i de flesta rutinerna i Pyramid och aktiveras per användare, -grupp och bolag i samma installation.
För mer information, kontakta Johan Aklint, e-post: johan.alklint@krsystem.se tel.:0727-121930

Kundcase - Bohus
 


”Att vi valde rätt system är vi nu efter ett drygt års användande,
helt på det klara med. Mycket tack vare kompetenta och målinriktade konsulter från vår leverantör KR System”
- Patric Svensson, VD, Bohus.
Bohus påbörjade en upphandling av ett nytt affärssystem under andra halvåret 2011 och i slutet av april 2012 togs beslutet att låta KR System AB genomföra en förstudie. Resultatet av förstudien blev att Bohus valde affärssystemet

Pyramid med KR System som leverantör då Pyramid tillgodosåg allt väsentligt som efterfrågades i kravspecifikationen. Däribland höga krav på redovisning, projekt, och mobila lösningar.
Implementering och utbildning för användarna genomfördes under perioden augusti till december 2012 och i januari 2013 togs systemet i skarp drift.

”Det är tungt att byta affärssystem. Men tack vare att KR System har utfört sitt uppdrag på ett föredömligt sätt, har de hjälpt oss att få till effektiva och bra arbetsflöden” säger Patric Svensson – VD, Bohus.
 
”Att vi valde rätt system är vi nu efter ett drygt års användande helt på det klara med. Mycket tack vare kompetenta och målinriktade konsulter från vår leverantör KR System” avslutar Patric.
 
Nästa steg (under 2014) blir att med KR Systems hjälp integrera E-handel samt att börja använda tidrapporteringen i Pyramid.
 
Företagsfakta
Från starten 1986 har Bohus vuxit till drygt 350 medarbetare och omsätter i företagsgruppen nära 200 miljoner kronor. Bohus, kan ta hand om det mesta då det gäller service på kunders kontor. Exempelvis städning, kaffemaskiner, kopierings- och skrivarmaskiner, fruktkorgar mm.
Fördelen med att anlita Bohus är att kunden får en och samma leverantör till en lång rad med servicetjänster. För mer info om Bohus, gå in på bohus.se
 
 
Det här nyhetsbrevet är skapat med Epostservice, klicka på länken om du vill läsa mer.