Trädgårdsspegel
 
 
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Sprid gärna till kollegor och vänner! Följ Evas tweets på @evahyllstam och bloggen  på evahyllstam.se/blogg. Vi finns också på Facebook; Det bor en hjälte i dig och Eva Hyllstam. Längst ner i brevet finner du en länk till ett gott skratt med Johan Glans och Eddie Izzard som båda funderar över påsken.
 
Ogräsrabatten

Mitt bland ogräset i rabatten framför huset stod en skylt om försäljning av produkter från den kända hälsokedjan. Försäljningsbudskapet gick helt förlorat bland det spretiga, taniga tovorna. Jag tänkte att blir man så här avtrubbad och orkeslös av att ta de här produkterna så avstår jag gärna. Det sorgliga var att det var en radhusrabatt, max 2,5 kvadratmeter. Det hade inte kostat mycket i varken tid eller pengar att få den fin. Skylten om hälsa och den eftersatta rabatten sände motstridiga budskap.

Vi kan inte ha oreda i ett område i vårt liv utan att det spiller över till andra områden. "Jag orkar inte. Det är inte så noga." säger personen som slarvar med löften och handlingar. Men det är noga. För det handlar mer om vem du är än vad du gör. Vad du står för som person.

Tänk om rabatten varit prydlig, välkomnande, frisk och frodig. Om det lagts omsorg om att få den välmående och vacker. Och mitt i det en skylt om hälsoprodukter. Lägg därtill en välkomnande skylt på dörren och lite extra fint i fönstren. Tror du det kunnat locka till försäljning? Säkert har du varit i en affär, besökt ett företag som väckt tanken; "Här arbetar någon som gör det lilla extra. Här blir jag nog både bra bemött och omhändertagen." Vi gör snabbt en bedömning av situationen och handlar därefter.


Alternativet hade ju varit en skylt med: "Ser din rabatt ut som den här? Behöver du mer kraft och energi? Ring på dörren, vi har hjälpen! Välkommen!" Det hade åtminstone visat på en del humor!
 
Föreläsning i Stockholm
Att avslöja en lögnare
 
Välkommen till en föreläsning som ger dig en introduktion till att värdera sanning och trovärdighet.
Du får:
• En möjlighet att pröva och utveckla dina färdigheter att känna igen andras emotioner i ansiktet.
• Lära dig mer om de fem kommunikationskanalerna.
• Lära dig definitionen mellan sanning och lögn.
• En psykologisk modell för att värdera sanning respektive lögner.
Detta är användbart för dig som vill expandera din förmåga inom:
• Svåra samtal • Coaching • Kundservice • Intervjuer
• Förhandlingar • Inköp/försäljning • Teamwork
• Ledarskap • Vill hantera vardagliga sociala situationer.

Stockholm: 5 maj 2014 kl 9.00-12.00 i samarbete med A2U
 
Försäkra dig om en plats nu, maila info@evahyllstam.se så sänder vi mer information!
Veckobrev - Det bor en hjälte i dig
 
Välkommen till en fördjupning av Evas bok "Det bor en hjälte i dig".

Boken innehåller användbara verktyg samt exempel hämtade ur det verkliga livet som konkretiserar problemen. Eva Hyllstam delar generöst med sig av sina egna tuffa erfarenheter och är den bästa guide du kan önska dig på vägen mot ditt eget, underbara mål.

Vi har här gjort sammanfattningar med arbetsmaterial till varje kapitel och vi skickar gärna ut dessa veckobrev till dig om du anmäler dig till oss - helt kostnadsfritt!


Vi gör det enkelt för dig att lyckas!
 
Skicka ett mail med rubriken"Veckobrev - Det bor en hjälte i dig" tillinfo@evahyllstam.se
 
Smågodis till dig!
 
 
 
Här följer två härliga klipp.
Först Johan Glans syn på påsken. Han har ett härligt sätt att synliggöra det absurda i tillvaron.
Eddie Izzard är en otroligt skicklig ståuppare, här är hans funderingar på samma tema.
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.