Nivåhöjning
 
 
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Sprid gärna till kollegor och vänner! Följ Evas tweets på @evahyllstam och bloggen  på evahyllstam.se/blogg. Vi finns också på Facebook; Det bor en hjälte i dig och Eva Hyllstam. Längst ner i brevet finner du en länk till inspirerande pausgymnastik. Gör om det om du kan!
 
Efter svackan

Idag klarade jag 20 armhävningar! Från att i somras inte klarat en enda med raka ben. Efter att kämpat hela hösten klarade jag till slut 10, vilket var mitt första mål. När det var uppnått satte jag målet att klara 20. Och idag gick det! Men inte utan bakslag, det gick sakta framåt från 10 till 16 och sen plötsligt klarade jag bara 12, 13 stycken. Jag trodde jag nått gränsen för min förmåga, tänkte att jag blir inte bättre än så här.

Jag hade hamnat i en svacka. Det som fungerade tidigare blev plötsligt trögt och tungt. Här kommer själva utmaningen. Då är det lätt att släppa. Ge upp. Tänka att målet var fel satt. Man försöker hitta en utväg att med hedern i behåll komma undan.
 
Utvecklingens bästa vän och största fiende är svackorna. De får oss att tänja på gränserna och lära oss att uthärda. Hålla ut. Se till att vi tar oss tillbaka till spåret. Fullfölja, fast lusten är borta och vi inte når de resultat vi önskar.

Efter det kommer lyftet. Belöningen för slitet. Rätt vad det är lossnar det, det går enkelt, lätt, vi överträffar tidigare resultat. Vi blir glada och stolta. Men för att komma vidare till nästa nivå måste man hantera svackorna. Det finns inga genvägar.

Det härliga är att när vi gör det ändrar vi synen på oss själva. Att fullfölja gör något extra med självförtroendet, också självkänslan stärks. Med myrsteg klarar vi såsmåningom det omöjliga. Det är en go känsla att vara en person som kan bestämma sig för något och uppnå det. 

Jag har börjat fundera om jag skulle klara av att göra armhävning med en arm. Nån gång i livet ska jag klara det. Varför inte nu? Det får bli nästa nivåhöjning!
 
Det bor en hjälte i dig!
 

Boken som vägleder dig mot mål och drömmar i livet - att bli en hjälte!

I femton år har Eva framgångsrikt hjälpt tusentals människor att besegra sina rädslor och bli lyckligare, nöjdare och mer framgångsrika. I ”Det bor en hjälte i dig” lär hon ut sin heltäckande sexstegsmetod som hjälper dig att identifiera ditt nuläge, besegra hinder och uppnå det du verkligen önskar.

 
Beställ boken genom oss.
Veckobrev - Det bor en hjälte i dig
 

Boken innehåller användbara verktyg samt exempel hämtade ur det verkliga livet som konkretiserar problemen. Eva Hyllstam delar generöst med sig av sina egna tuffa erfarenheter och är den bästa guide du kan önska dig på vägen mot ditt eget, underbara mål.

Vi har här gjort sammanfattningar med arbetsmaterial till varje kapitel och vi skickar gärna ut dessa veckobrev till dig om du anmäler dig till oss - helt kostnadsfritt!
 
Skicka ett mail med rubriken"Veckobrev - Det bor en hjälte i dig" tillinfo@evahyllstam.se
 
Smågodis till dig!
 
 

En som har tränat sig genom svackorna är Anders Östbye, följ länken för inspiration vad du kan göra om du har tid över och vill göra lite pausgymnastik. Och har en lastbil till hands...
 
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.