Framgångstips
 
 
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Sprid gärna till kollegor och vänner! Följ Evas tweets på @evahyllstam och bloggen  på evahyllstam.se/blogg. Vi finns också på Facebook; Det bor en hjälte i dig och Eva Hyllstam. Längst ner i brevet finner du en länk till en podcast där jag intervjuas av Ola Wallström från Mera mål AB om framgång och genombrott. Hela veckan, den 27-31 januari, är fylld av inspirerande intervjuer med Sveriges bästa talare som berättar om målsättningar, personlig utveckling, framgång, mod och rädslor.
 
Konsten att lyckas med armhävningar
 
Vissa människor har gratis muskler. De har aldrig lyft en hantel, aldrig sett insidan på ett gym och tror att en stairmaster är en form av bekväm rulltrappa. Ändå har de orättvist nog en inbyggd styrka och kan göra armhävningar, svinga en yxa och attakera en puckelpist utan minsta förberedelse. Mina muskler är av ett annat slag. Tittar jag bort en sekund har de rymt fältet.
Att göra armhävningar har varit en pinsam handling, då de få jag lyckats med i rad har varit från knäna, inte tjusigt från tårna. Men i somras fick jag nog av min svaghet. Jag satte målet att klara 5 armhävningar i sträck. Armarna och gäddhänget fick sig en omgång med hantlarna varje morgon. Sakta byggdes muskelfibrerna upp. När jag ändå var igång med yogaställningen Solhälsning, hantellyften och armhävningarna passade jag på att ge mig på magmusklerna och benen, som ofrivilligt väcktes ur sin slummer.
Du har kanske redan räknat ut, att slalom med min obefintliga muskelmassa ofta innebar att det inte gick fort, för det gör det nämligen inte när benen går åt olika håll. Nu har vi bokat resa till Alperna, och jag vet inte vad "Kan du vara snäll och bära ner mig till byn" heter på franska, så jag behöver ett par stadiga benmuskler till hjälp för att hasa nerför backarna själv.
Att varje dag envisas med muskelbyggarövningarna har börjat ge resultat. Jag klarar nu hela elva (11!) armhävningar, från tårna! Övermodigt är nu målet på helårsbasis satt till tjugo.

Nu undrar du varför jag pratar så mycket om det fysiska och målsättningar. Därför det är detta som skiljer vinnarna från förlorarna oavsett vilket område det gäller. Tänk på att det fysiska kan vara en konkret handling som hjälper dig att öva upp din förmåga att hålla fast vid rutiner, vare sig du känner för att göra det eller inte, men som du ändå vet med dig kommer leda till det resultat du eftersträvar. Dina vanor.

"We are what we repeatedly do. Excellence then, is not an act, but a habit."
Aristoteles
 
 
 
 
 
 
EVA Hyllstam AB är licensierad leverantör till PEI
 
 
Föreläsningar i Malmö och Göteborg:
Att avslöja en lögnare
 
Välkommen till en föreläsning som ger dig en introduktion till att värdera sanning och trovärdighet.
Du får:
• En möjlighet att pröva och utveckla dina färdigheter att känna igen andras emotioner i ansiktet.
• Lära dig mer om de fem kommunikationskanalerna.
• Lära dig definitionen mellan sanning och lögn.
• En psykologisk modell för att värdera sanning respektive lögner.
Detta är användbart för dig som vill expandera din förmåga inom:
• Svåra samtal
• Coaching
• Kundservice
• Intervjuer
• Förhandlingar
• Inköp/försäljning
• Teamwork
• Ledarskap
• Vill hantera vardagliga sociala situationer.

Välj föreläsning nedan:
Malmö: 28 januari 2014 kl 9.45 - 12.00
Göteborg: 29 januari 2014 kl 16.00 - 18.00
 
Försäkra dig om en plats nu, maila info@evahyllstam.se så sänder vi mer information!
 
 
Paul Ekman utbildningar - nu i Sverige!
 
 
I vår erbjuder vi för första gången i Sverige Paul Ekman Internationals populära utbildningar inom emotionell kompetens.

Vill du kunna se och höra det andra missar?
 
 Hur värdefullt skulle det kunna vara för dig att uppfatta vad andra tänker och känner? Vill du kunna fånga upp informationen som andra läcker? Nu har du möjlighet att lära dig se, analysera och förstå på ett helt nytt sätt!
 Intresset är stort och nu har du möjlighet att boka dig på de allra första Paul Ekmanutbildningarna i Sverige! Ge dig själv en julklapp med kompetenshöjande innehåll. Boka din plats till ESaC (Emotional Skills and Competencies) och ETaC (Evaluating Truthfulness and Credibility) före jul och ta del av vårt erbjudande. Kurserna vänder sig till dig som vill:
•   stärka dina relationer med andra
•   bli en bättre förhandlare
•   se och höra mer än bara det som sägs
•   kort sagt alla situationer där du har nytta av att verkligen förstå andra bättre, såsom sälj, inköp, rekrytering, coachning, ledarskap, rättsväsendet mm
 
Välkommen till fantastiska kurser som öppnar en helt ny värld för dig!
 
 
Anmäl dig redan idag och låt 2014 bli ditt bästa år!
 
Smågodis till dig!
 
 
 
Följ länken så du kan följa podcasten under vecka 5. Du är varmt välkommen att lyssna när jag intervjuas av Ola Wallström från Mera mål AB om "Framgång och genombrott". Helt gratis får du under en vecka, den 27-31 januari, en podcast som är fylld av inspirerande intervjuer med Sveriges bästa talare som berättar om målsättningar, personlig utveckling, framgång, mod och rädslor. Du hör mig, Nina Jansdotter, Magnus Hedberg, Therese Albrechtsson och många fler. Anmäl dig nu för att försäkra dig om din plats!
 
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.