Snygg, dragfri tilluft med textildon på kontor
 
Mitsubishi Showroom
Textildon för bästa komfort och utseende
 
Kontorsmiljöer sätter stora krav på ventilationen. Det är begränsade takhöjder och ofta låga inblåsningstemperaturer och högsta krav på lufthastigheter. Dessutom vill man ha en snygg interiör och god akustik. Med textildon kan du fritt välja färg och storlek och samtidigt förbättra ljudmiljön.
Drakegatan i Göteborg
Laserskurna hål för viss omblandning
 
Vid väldigt låg inblåsningstemperatur kan det vara en fördel att kombinera med laserskurna hål för att få en viss omblandning och undvika kallras under donet. Detta är speciellt effektivt när man har fläktluftkylare i kontorsmiljö. Stora mängder kyla ska in och samtidigt får det inte bli drag. Genom att luften fördelas utmed hela donets längd försäkrar vi oss om högsta möjliga komfort.
Konferensrum, Stadshuset Ängelholm
Textildonen kan antingen vara i färg för att framhäva ett företags profil eller göras i diskret ljusgrått eller vitt utförande. Ett kvartsrunt don i takvinkel försvinner snyggt in i interiören samtidigt som det tillför stora mängder undertempererad tilluft helt dragfritt.
Utbildningslokal, Myresjöhus Arena
Röktester
 

Textildon

Hybriddon
Med röktester visar vi exakt hur luften fördelas med våra olika typer av don. Med all luft genom textil får vi en helt deplacerande ventilation. Oftast kombineras det med laserskurna hål för en hybridlösning med deplacerande och omblandande ventilation.
Du är varmt välkommen att kontakta oss för ett förslag.
Vi hjälper dig även med projektering!

Du kan även använda vår online dimensioneringshjälp.

Glad sommar önskar vi på ACP!