Hitta pausknappen.
 
Vi vill inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Följ Evas tweets på @evahyllstam och bloggen om Evas kreativa semester på evahyllstam.se/blogg. Vi finns också på Facebook; Det bor en hjälte i dig och Eva Hyllstam.
Längst ner i brevet finner du månadens tankeväckande inspirationsfilm.
 
Dags för kreativ semester!
 
Förra våren upptäckte jag en vägg som kom emot mig med en oroväckande hastighet. Många års slit började ta ut sin rätt, jag behövde en paus. Jag tänkte att sommaren skulle nog hålla väggen borta. I slutet av sommaren insåg jag att den var alldeles för kort för att min vägg skulle vika ner sig. Istället tog jag beslutet att ta ett rejält sommarlov året därpå. Men då kom ju frågorna: Hur ska det gå med ekonomin? Vad kommer kunderna att tycka? Tänk om jag inte vill börja jobba efteråt, tänk om jag vill fortsätta vara ledig? Men väggen stod obehagligt nära och hotade smälla till mig om jag inte tog den på allvar, så det var bara att lyda. Jag började stuva om almanackan och lägga om ledarprogrammen, så att luckan kunde uppstå.
Visst kommer jag arbeta med mitt kära kontorshotell, där händer mycket nu när vi har 160 rum. Men utbildningar, coachningar och föreläsningar ska få vila i ett halvt år.

Och nu är det dags! Den 1 april startar min kreativa semester! Ett helt halvår av roliga utbildningar, mycket vila och möjlighet till kreativa stunder. För tankar tar tid, som Bodil Jönsson så riktigt påpekade. Och livet går fortare än vad vi vill ibland. Nu är det dags för mig att stanna tiden och bara vara.
Så om du hittar någon som strövar runt i maklig takt med fridfull min och två hundar lufsande bredvid, är det mycket troligt att det är jag som är ute och njuter av livet och naturen!
Månadsbreven fortsätter naturligtvis, och på bloggen kommer jag med mycket ojämna mellanrum lämna rapporter, så häng med!
 
 
 
Evas blogg
 

Följ Eva på bloggen evahyllstam.se/sv/blogg.
 
På min blogg får du följa med på starten av min kreativa semester. Allt om hur beslutet växte fram, hur jag hittade modet att fullfölja och om min tjuvstart på semestern; resan till Indien. Allt rikt illustrerat med bilder.
 
Nu ökar förväntningarna, för nu är det bara några dagar kvar innan det är dags. 6 månaders kreativ semester ligger framför mig. Hur kommer det att gå? Vad kommer jag att hitta på?
 
Följ med i ord och bild på en sex månaders resa, på en arbetsnarkomans väg till förhoppningsvis lugn och avslappnad kreativitet.
 
 
 
Välkommen till en puff i rätt riktning!
 
Vill du komma vidare? Vill du mer?
 
Nu kan du ta del av det som vi fått så mycket positiv återkoppling på. Vi delar med oss av en filmserie, som tar dig till nästa nivå. Här tar Eva med dig på en resa, DIN hjälteresa! Du får lära dig hur du kommer vidare när du har fastnat och hur du når dina mål. Vägen dit delas upp i etapper, i åtta minifilmer om 2-4 minuter och med avsnitten får du tillgång till praktiska övningar, som du kan skriva ut och spara.
 
De små filmsnuttarna är till för att putta på dig, så att du gör just det. Som två av de mest välkända reklamslogans säger: Just do it! Because you are worth it!
 
klicka här och se första filmen idag. Inspireras och skapa framgången du önskar!
 
Smågodis till dig!
 
Månadens klipp är en film (1,5 tim lång) baserat på den bästsäljande bokenTisdagarna med Morrie. Det är en inspirerande berättelse om hur det är att bli påmind om livets skörhet och vikten av att fånga dagen. Det är en fantastisk bok, och filmen är en fin tolkning av den.

Den 30 december satt Eva i TV4s morgonsoffa. Se Eva bli intervjuad i Nyhetsmorgonhär.
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.