Kraften i att besegra rädslorna.
 
Vi vill inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Följ Evas tweets på @evahyllstam och bloggen om Evas kreativa semester på evahyllstam.se/blogg. Vi finns också på Facebook; Det bor en hjälte i dig och Eva Hyllstam.
Längst ner i brevet finner du månadens härliga TED klipp.

 
Ta tag i rädslan
 
Dagens ämne handlar om kraften att besegra sina rädslor. Det är inte något man gör en gång, utan det kan behöva göras igen och igen. Att t ex våga ge tydlig feedback, stå emot grupptryck, hålla fast vid en dröm.
 
Din rädsla kan både vara en vän och en fiende. Den kan hjälpa dig, för den vaktar på självkänslan och självförtroendet, och försöker hindra dig så att du inte far illa. Den ser till att du inte gör bort dig, att du inte gör saker du inte klarar av
 
Men rädslan kan också hindra dig; från att ta initiativ, från att försöka nya saker, från att säga det du egentligen tycker och tänker. Den kan hindra dig  från att våga ta dig ut i det okända. Den ser till att du håller dig inom trygghetszonen. Till slut kan du bli helt inlåst i tryggheten, utan att finna vägen ut.
 
Ibland måste man falla hela vägen till botten för att komma förbi dslan och få fast mark under fötterna.
 
I bifogat TED talk finner du J K Rowlings som examenstalar till Harvardstudenter. Hon berättar underhållande om hur hon hittade kraften när hennes, och hennes föräldrars, allra värsta rädsla besannades. Hur det gjorde att hon fann motivationen och drivet att fullfölja sin stora dröm; att bli författarinna.
 
Det gäller att identifiera när rädslan blivit för stark, så den börjar stjälpa istället för att hjälpa. Ta tag i den och led ut den på okänd mark, bara för att upptäcka att det faktiskt går. Du kan så oändligt mycket mer än du tror! Det bor en hjälte i dig!
 
 

Det bor en hjälte i dig!
 

Boken som vägleder dig mot mål och drömmar i livet - att bli en hjälte!
 
I fjorton år har Eva framgångsrikt hjälpt tusentals människor att besegra sina rädslor och bli lyckligare, nöjdare och mer framgångsrika. I ”Det bor en hjälte i dig” lär hon ut sin heltäckande sexstegsmetod som hjälper dig att identifiera ditt nuläge, besegra hinder och uppnå det du verkligen önskar.
 
Boken innehåller praktiska tips som är lätta att följa. Den är personlig och innehåller användbara verktyg samt exempel hämtade ur det verkliga livet som konkretiserar problemen. Eva Hyllstam delar generöst med sig av sina egna tuffa erfarenheter och är den bästa guide du kan önska dig på vägen mot ditt eget, underbara mål.
 
Beställ boken genom oss.
 
 
Veckobrev -
Din gränslösa styrka
 
Du har väl sett att vi har kostnadsfria veckobrev?
 
Vi startar nu veckobrev baserade på Anthony Robbins bok "Din gränslösa styrka" igen - alldeles gratis!

Boken är en verklig inspirationskälla och vi har gjort sammanfattningar med arbetsmaterial till varje kapitel.
 
Dessa skickar vi gärna ut till dig veckovis om du anmäler dig till oss!

Skicka ett mail med "Veckobrev - Tony Robbins" i rubriken tillinfo@evahyllstam.se
 
Smågodis till dig!
 
 
Månadens klipp är från TED och är J K Rowlings berättelse om hur hon lärde sig att hantera sin inre drake.  Månadens klipp är den berömda författarinnans tal på Harvard University. Det är ett elegant, roligt och mycket inspirerande tal.

Den 30 december satt Eva i TV4s morgonsoffa. Se Eva bli intervjuad i Nyhetsmorgonhär.
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.