Inbjudan till workshops med fokus på lösningar och affärsnytta!
 
Nyheter och erbjudanden för vilka alla kan bidra till utökad affärs- och kundnytta för dig och din organisation.
 • 10 kostnadsfria VMware Mirage 4.0 licenser inklusive 1 års support vid köp av giltig VMware artikel.
 • 30% rabatt vid uppgradering från vSphere Essentials Plus till vSphere Standard med Operations Management + 10 stycken kostnadsfria VMware Mirage 4.0 licenser inklusive 1 års support.
 • 0 kr för uppgradering från vSphere Enterprise Plus till vCloud Suite Standard.
 • HP Cashback kampanjer, få upp till 2000 kr tillbaka!
 • HP lanserar ElitePad 900 och hakar på trenden BYOD!
 • IGEL UD2-LX MultiMedia med Dual-View och Texas Instruments DSP chipset klarar grafik jobbet i miljöer med RDP/RemoteFX, ICA/HDX och PCoIP till lägre kostnad.
 • IGEL släpper två (2) nya tunna klienter i mars med utökad prestanda ie. Dual-Core, USB 3.0 etc.
 • Dell Wyse P25 och P45 fortfarande i topp gällande första valet av PCoIP Zero Client i en VMware View och Teradici Arch miljö.
 • Nya workshops i STO, LIN och HBG: Applikationspaketering med ThinApp, VMware View what´s new och marknadens senaste tunna klienter för virtuell och fysisk miljö.
 • Nya workshops i STO, LIN och HBG: Trend Micro Deep Security en lösning för ökad desktop- och server säkerhet samt CA´s backup- och restore lösning för virtuell och fysisk miljö.
 • Support @ Extended Ångström Data nätverksorganisation


  
10 kostnadsfria VMware Mirage 4.0 licenser inkl. 1 års support vid köp i samband med annan giltig VMware artikel!
 
Med VMware Mirage hanterar du dina desktops centralt för enkel provisionering, patch hantering eller Windows migrering. Vid köp av exempelvis vSphere Essentials Plus, Enterprise, Enterprise Plus, vCloud Suite m fl får du 10 kostnadsfria VMware Mirage licenser inklusive 1 års support.
 
Kampanjen är giltig t o m 28 februari 2013.
 
 
30% rabatt vid uppgradering från vSphere Essentials plus till vSphere Standard med Operations Management + 10 kostnadsfria VMware Mirage 4.0 licenser inklusive 1 års support!
 
VMware vSphere Standard med Operations Management erbjuder zero downtime, ökat skydd och tillgänglighet. Du får 30% rabatt vid uppgradering från vSphere Standard eller vSphere Essentials Plus till vSphere Standard med Operations Management. Köper du någon av dessa artiklar berättigar detta även till 10 st kostnadsfria VMware Mirage 4.0 licenser inklusive 1 års support.
 
Kampanjen är giltig t o m 15 mars 2013.
 
 
0 kr för uppgradering av vSphere Enterprise Plus till vCloud Suite Standard!
 
VMware Cloud Suite förenklar IT driften och erbjuder de bästa SLA´s för alla applikationer. Nu får du tillgång till alla elementen för att bygga en komplett Infrastructure-as-a-Service (IaaS) miljö genom att uppgradera till vCloud Suite Standard för 0 kr.
 
Kampanjen är giltig t o m 15 mars 2013.
 
 
 
HP Cashback kampanjer, få upp till 2000 kr tillbaka!
 
Nu kan du få upp till 2000 kr tillbaka från HP vid köp av:

- Pengar tillbaka kampanj 2 st "X"-toner
- Pengar tillbaka kampanj HP Färg LaserJet
- Pengar tillbaka kampanj HP Officejet Pro
- Pengar tillbaka kampanj HP LaserJet

Kampanjen är giltig t o m 31 mars 2013.
 
 
HP lanserar ElitePad 900 och hakar på trenden BYOD!
 
HP ElitePad 900 är en ultratunn och lätt Microsoft®Windows 8 platta som är utformad för professionell användning. Med denna nya platta hakar HP på trenden BYOD och erbjuder därmed ökad valmöjlighet till en företags desktop via exempelvis VMware View.

HP ElitePad är skapad med precision i premium-material som gör enheten otroligt robust trots att den endast är 9,2 millimeter tunn och väger så lite som 0,68 kilo.
 
 
IGEL UD2-LX MultiMedia med Dual-View och Texas Instruments DSP chipset klarar grafik jobbet i miljöer med RDP/RemoteFX, ICA/HDX och PCoIP till lägre kostnad!
 
IGEL UD2-LX MultiMedia med TI´s DSP chipset är den senaste tunna klienten från IGEL Technology och därmed framtidssäkrad i upp till minst 10 år. I och med integrationen i System-on-Chip (SoC) och TI´s DSP chipset är denna tunna klient sub-optimerad för att kunna hantera en större mängd grafik bearbetning och ändå kunna leverera en användarupplevelse som är likvärdig en kraftfullare PC till en mycket lägre investerings- och driftkostnad.
 
IGEL UD2-LX MultiMedia omfattas av 5 års garanti. Bildskärm, tangentbord och mus köper du till efter eget val eller använd det du redan har. IGEL UMS4 Management programvara ingår kostnadsfritt likväl som program- och firmware uppdateringar under produktens hela livslängd (= INGA DOLDA KOSTNADER).
 
Till produktsidan >>
 
IGEL släpper två (2) nya tunna klienter i mars med utökad prestanda ie. Dual-Core, USB 3.0 etc.
 
I samband med Cebit mars 2013, släpper IGEL två (2) nya tunna klienter i UD3 och UD5 serien som båda får utökad prestanda och funktion i och med Dual-Core CPU, USB 3.0 etc.
 
I slutet av februari släpper IGEL en ny Windows Embedded 7 firmware till modellerna i UD3, UD5 och UD9 serien i syfte att integrera stöd för Microsoft Remote Desktop Protocol (RDP) 8 vilket innebär att du kan nyttja alla nya funktioner som tillkommit i Windows Server 2012 och Windows 8. I IGEL´s roadmap finns även planen att lansera tunna klienter i slutet av året som är baserade på Windows Embedded 8.
 
 
 
Dell Wyse P25 och P45 fortfarande i topp gällande första valet av PCoIP Zero Client i en VMware View och Teradici Arch miljö!
 
Det är inte bara beroende på att Dell Wyse var först ut på marknaden med att leverera Teradici baserade PCoIP Zero Clients utan med konkurrenskraftiga priser och innovativa lösningar som integrerats för framtida teknologier har man lyckats nå en topp plats i första valet av PCoIP Zero Clients i en VMware View och Teradici Arch miljö.
 
 

Applikationspaketering med ThinApp, VMware View what´s new och marknadens senaste tunna klienter!
 
Välkommen till applikationspaketering med ThinApp, VMware View what´s new och marknadens senaste tunna klienter.
 • 6 mars i Stockholm kl. 10.00 – 12.00
 • 20 mars i Linköping kl. 10.00 – 12.00
 • 10 april i Helsingborg kl. 10.00 – 12.00
Möt Linus Mattfolk, certifierad teknikkonsult och instruktör tillika författare till kursmaterial i ämnet applikationspaketering hos bl a Cornerstone. Linus Mattfolk, Coronation @ Extended Ångström Data nätverksorganisation erbjuder projektrelaterade tjänster där djup kunskap krävs för en lyckad applikationspaketering i virtuell och fysisk miljö.
 
 
Trend Micro Deep Security en lösning för ökad desktop- och server säkerhet samt CA´s backup- och restore lösning!
 
Välkommen på en genomgång av Trend Micro Deep Security en lösning för ökad desktop- och server säkerhet samt CA´s backup- och restore lösning för virtuell och fysisk miljö.
 • 12 mars i Stockholm kl. 10.00 – 12.00
 • 13 mars i Linköping kl. 10.00 – 12.00
 • 14 mars i Helsingborg kl. 10.00 – 12.00
Möt Mats Brodin, certifierad teknikkonsult och instruktör, i ämnet säkra upp din virtuella och/eller fysiska miljö. Mats Brodin, Redgate @ Extended Ångström Data nätverksorganisation erbjuder projektrelaterade tjänster där erfarenhet och djup kunskap krävs för en lyckad implementation i virtuell och fysisk miljö.
 
 
Support @ Extended Ångström Data nätverksorganisation!
 
Projekt Baserad Support (PBS), Distans Admin Support (DAS) och Support Då Behov Uppstår (SDBU) är tjänster till för dig som önskar få teknisk support och hjälp med våra IT-lösningar. Din personliga teknikkonsult hjälper dig i projektform med en lösning på ditt problem (min deb 1 tim, därefter per 1/2 tim).
 
Som leverantör av supporttjänster är vår målsättning att tillgodose era krav på ökad effektivitet och produktivitet. Vid behov av teknisk hjälp önskar vi i första hand att ni skickar er support begäran/felanmälan till support@ea-data.com med så mycket detaljerat information om ert problem som möjligt. Efter en ”call screaning” tilldelas en supporttekniker den specifika uppgiften.
 
Vi inom Extended Ångström Data nätverksorganisation erbjuder ett team bestående av erfarna teknikkonsulter och partners som dessutom har en direkt dialog med våra leverantörers support i händelse av kritiska problem inom er infrastruktur.
 
Support begäran/felanmälan till support@ea-data.com

 
Om oss
 
Vi är en systemintegratör, konsult och återförsäljare som hjälper dig med IT-lösningar baserat på dina krav, behov och önskemål i syfte till förbättrad effektivitet och produktivitet för dig och din organisation.

Vi erbjuder kunskap och IT lösningar med fokus på ökad kund- och affärsnytta från datahallen till skrivbordet ända ut till din handhållna enhet.

Vi är specialister på virtualisering, access, säkerhet, nätverk, servrar, datalagring, mobilitet och tunna klienter.

Våra IT lösningar belyses utifrån tre perspektiv - medarbetarperspektivet, ledningsperspektivet och kundperspektivet - på detta sätt ser vi i ett tidigt skede hur vi kan erhålla maximal kund- och affärsnytta inom dina organisations- och affärsprocesser.

Vår vision, affärsidé och fem nyckelord är drivkraften till att leverera det bästa av det bästa av innovativa lösningar och detta till en kvalité som möter upp till dina förväntningar. Vi vill gärna vara din mentor och samarbetspartner kring dina IT investeringar under lång tid framöver där produktivitet och effektivitet harmoniserar med varandra och som i sin tur bidrar till långsiktig lönsamhet och tillväxt för din organisation.

Vår nätverksorganisation i Sverige omfattas av erfarna teknikkonsulter och partners varav tio (10) är certifierade på tunna klient lösningar och kringliggande system ie. VMware vSphere, VMware View, vCloud Suite, VMware Mirage, Windows Terminal Server, Citrix XenApp, Citrix XenDesktop, Applikationspaketering ie. ThinApp, App-V, AdminStudio och Wise Package Studio, Microsoft Exchange, Microsoft SQL, F5, Trend Micro, CA, ARX, Datacore, HP LeftHand, HP 3PAR, EMC, IBM och Dell likväl som tunn klient teknologi från Dell Wyse, IGEL, Samsung, Hewlett Packard, EVGA, Teradici m fl