Vi önskar dig en glädjefull jul!
 
Vi vill inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Följ Evas tweets på @evahyllstam och bloggen hittar du på evahyllstam.se/blogg. Vi finns också på Facebook; Det bor en hjälte i dig och Eva Hyllstam.
Längst ner i brevet finner du Tio tips att skriva ut och månadens härliga Youtubeklipp.
 
Värdefull
 
Vad är julen för dig? Tänker du på gran som ska kläs, mat som ska lagas och julklappar som borde inhandlats för länge sen? Det är lätt att fastna i julstressen och glömma det viktigaste. Människorna. Dina nära och kära.

I år har vi en jul och nyår med många röda dagar. Passa på att stanna upp och bara vara en stund. Stäng tvbruset, tänd ett ljus och mys i vinternattten med vänner och familjen.

Ta tid för varandra. Ta tid att se. Lyssna. Den största gåvan du kan ge någon är din odelade uppmärksamhet. Sitt kvar, även om du hört berättelserna många gånger förut. Kom och titta, även om det är fjärde gången på en kvart du ska beundra legobygget eller teckningen.
Ge inte bara saker i jul. Ge uppskattning. Ge de där orden du ibland har för bråttom för att säga;

Du är värdefull för mig.
 
 

Julinspiration!
 
På vår hemsida har vi samlat ihop massor med inspirerande boktips. Det är bara att välja och vraka!
 
I mina egna böcker "Det bor en hjälte i dig" och JA! 2012 har jag samlat de bästa tipsen för den som vill njuta av framgångar och hitta lyckan varje dag. De är sprängfyllda med exempel och citat, samtidigt lättlästa och roliga. Det är två perfekta böcker att avnjuta under jul-ledigheten.

Nu kan ni köpa båda böckerna i ett bokpaket till specialpris! Endast 399 kr (moms och frakt tillkommer) för båda böckerna som du sedan antingen kan ge bort till någon i julklapp eller unna dig själv till jul.
 
Du kan köpa bokpaketet här genom att maila till info@evahyllstam och ange Julpaket i rubriken.
 
Förbered dig på framgång!
 
Varje årsskifte har jag som tradition att jag sätter mig och går igenom året som har gått. Jag utvärderar det och funderar på hur jag vill att nästa år ska bli. I år kommer jag att ha mycket härligt att skriva ner, bara på arbetssidan: Min bok "Det bor en hjälte i dig" gavs ut, jag är medförfattare till "JA boken 2012", skrev kontrakt på befintliga lokaler samt på helt nya, fina lokaler, har hållit massor med utbildningar och föreläsningar och medverkat i tidningar, bl a Tara.
Kronan på verket blir den 30 december när jag sitter i Tv4s morgonsoffa och pratar om nyårslöften!

Med ett sånt härligt avslut på året, hur ska det nya bli? Ja, hur vill jag att det ska bli? Den frågan ställer jag mig med hjälp av det bifogade dokumentet, vilket jag använt i 10 år nu. Jag har dem sparade, så jag kan se hur jag tänkt och hur det blev.
 
Idag blev jag påmind om hur effektiv den här övningen är:
"Eva, jag satte mig häromdagen och tittade på det jag fyllde i för två år sen, och vet du vad? Det var jättemycket som blivit som jag önskade!" Leendet är stort och ögonen lyser både av stolthet och lite förvåning. För man blir häpen över hur bra det funkar, att planera sin framtid. Att förbereda sig för framgång. Gör det du också. Och häpna över resultatet!
Smågodis till dig!
 
Månadens klipp från YouTube innehåller hyss från Norge. Månadens film handlar om hur det blir när man kliver in i en talande hiss, fantastiskt roligt.

Varsågod! Ladda ner vårt målsättningsprogramhär och förbered dig för framgång!
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.