Just nu är bästa läget!
 
Vi vill inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Följ Evas tweets på @evahyllstam och bloggen hittar du på evahyllstam.se/blogg. Vi finns också på Facebook; Det bor en hjälte i dig och Eva Hyllstam.
Längst ner i brevet finner du Tio tips att skriva ut och månadens härliga Youtubeklipp
 
Möjligheterna i Nuet!
 
Hur hanterar man tillfälliga motgångar i livet? En vän till mig har blivit uppsagd, och ska hitta ny kraft framåt. Hur gör man det? När jag slår upp tidningen berättas det om ytterligare nedläggningar och nedskärningar. Osäkerheten om framtiden är stor. Hur ska man tackla det?
 
Som tur är, är livet är inte ett 100 meterslopp - det är ett maraton. Vi ska inte sprinta för att vinna loppet, vi ska hänga kvar längre än så. Det får mig osökt att tänka på fabeln om sköldpaddan och haren; de slog vad en dag, om vem som skulle hinna först till ett mål, som låg en bit bort. Haren tänkte att sköldpaddan var ju så långsam, det fanns ingen anledning till brådska. Haren lade sig ner för en tupplur och somnade strax. Under tiden kämpade sköldpaddan oförtrutet på, och kom i mål före haren som just vaknat. ”Trägen vinner”, ropade sköldpaddan till den snopna haren.
 
Tänk långsiktigt vid kortsiktiga motgångar. Upptäck det du annars inte skulle fånga upp. Just nu uppstår det möjligheter som inte finns vid andra tidpunkter. Just nu har du en möjlighet att positionera dig för framtiden. Just nu kan du passa på att göra något som du inte skulle kunna om omständigheterna varit annorlunda. Vad kan det vara? Just nu finns det någon som tar marknadsandelar, utnyttjar luckorna som uppstår, hittar nya branscher och behov.
 
Dagligen hör jag berättelser från de som passat på att byta karriär, ta en extra semester, följa en gammal dröm, göra klart ett projekt, hittat en ny nisch. Mina tillfälliga motgångar i livet har hjälpt mig att tänka om och hitta bättre lösningar. Om du måste löser du det! Det tidigare omöjliga blir plötsligt nödvändigt.
Tiden du har fått är en gåva, använd den och fånga möjligheterna i nuet!
 
 

Det bor en hjälte i dig!
 
Boken som vägleder dig mot mål och drömmar i livet - att bli en hjälte!
 
I fjorton år har Eva framgångsrikt hjälpt tusentals människor att besegra sina rädslor och bli lyckligare, nöjdare och mer framgångsrika. I ”Det bor en hjälte i dig” lär hon ut sin heltäckande sexstegsmetod som hjälper dig att identifiera ditt nuläge, besegra hinder och uppnå det du verkligen önskar.
 
Boken innehåller praktiska tips som är lätta att följa. Den är personlig och innehåller användbara verktyg samt exempel hämtade ur det verkliga livet som konkretiserar problemen. Eva Hyllstam delar generöst med sig av sina egna tuffa erfarenheter och är den bästa guide du kan önska dig på vägen mot ditt eget, underbara mål.
 
Du kan köpa boken genom oss eller i din bokhandel.


Välkommen till en puff i rätt riktning!
 
Vill du komma vidare? Vill du mer?
 
Nu kan du ta del av det som vi fått så mycket positiv återkoppling på. Vi delar med oss av en filmserie, som tar dig till nästa nivå. Här tar Eva med dig på en resa, DIN hjälteresa! Du får lära dig hur du kommer vidare när du har fastnat och hur du når dina mål. Vägen dit delas upp i etapper, i åtta minifilmer om 2-4 minuter och med avsnitten får du tillgång till praktiska övningar, som du kan skriva ut och spara.
 
Ofta hör jag, dina exempel du har i boken, tänk om man faktiskt skulle ta och jobba med dem, följa dem?! De små filmsnuttarna är till för att putta på dig, så att du gör just det. Som två av de mest välkända reklamslogans säger: Just do it! Because you are worth it!
 
klicka här och se första filmen idag. Inspireras och skapa framgången du önskar!

Smågodis till dig!
 
 
Månadens klipp från YouTube är en skrattfest. När höstmörkret omsluter oss behöver vi en extra glädjepuff. Månadens film handlar om katter och vatten. Blanda de två och du får garanterat ett skratt!

Varsågod, här kan du ladda ner 10 tips; hur du kan göra för att Fånga möjligheterna! Vi lever i de bästa av tider, passa på tillfällena som uppstår nu!


 
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.