Rädslor
 
Vi vill inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Vi finns både på Facebook, Twitter och blogg. Följ Evas tweets på @evahyllstam och bloggen hittar i på evahyllstam.se/blogg. Vi finns också på Facebook; Det bor en hjälte i dig och Eva Hyllstam. Gå gärna in och gilla eller bli FB vän!
 
Att övervinna sina rädslor
 
Egentligen är jag en feg person. Därför var det inte alldeles självklart för mig att åka på hälsoresa till Indien, min första etapp på min kreativa semester. Det som låg i den positiva vågskålen var att mina vänner har sagt att det är underbart. Massage, yoga, ayurvedisk mat, sol och värme. Helt perfekt för mig, som behöver vila och återhämtning.
 
I den andra vågskålen fanns alla faror. Indien är, i mina ögon, ett land fullt av ormar, människoätande tigrar, förskräckliga sjukdomar samt transportfordon av tvivelaktig ålder och kvalité.
 
Det verkar säkrast att stanna hemma och bara ta det lugnt. Jag kan väl skaffa mig ett fotbad och göra eget spa? Slippa att utsätta mig för allehanda faror.
 
Men om vi inte utsätter oss för obehagen så krymper vi som människor.
”Det är inte för att saker är svåra som vi inte vågar. Det för att vi inte vågar som de är svåra.”
Seneca
 
Detta citatet har jag läst för publiken många gånger på mina föreläsningar. Det är lika mycket en påminnelse till mig själv. För att jag ska våga.
 
Nu åker jag om några timmar, halva resväskan är ett reseapotek. Ifall tigrarna anfaller. Men åka ska jag.
 
 
 
Föreläsningar inom framgång, förändringar och ledarskap
 
Eva Hyllstam är en inspirerande föreläsare som lockar fram både motivation och skratt. Hon delar med sig av sina erfarenheter från ledarskapsutbildningar, coachningar och livet som entreprenör. Se när hon föreläser om Undanflykter
 
Eva har anlitats i flera år för att hålla föredrag, till exempel för företag som Volvo och SCA.
 
Låter det intressant? Boka Eva för en föreläsning på ditt evenemang!


Veckobrev
 
7 Strategies for wealth and happiness
 
Du har väl sett att vi har kostnadsfria veckobrev? Vi startar nu veckobrev baserade på Jim Rohns bok "7 Strategies for for wealth and happiness"

Boken är en verklig inspirationskälla och vi har gjort sammanfattningar med arbetsmaterial till varje kapitel. 
 
Dessa skickar vi gärna ut till dig veckovis om du anmäler dig till oss!
 
Skicka ett mail med "Veckobrev - Jim Rohn" i rubriken tillinfo@evahyllstam.se
Smågodis till dig!
 
"Jag hade inte mod att tala och beslöt därför att skriva ned mina tankar. Jag kom till sammanträdet med dokumentet i fickan. Så vitt jag kan minnas, fick jag inte ens kraft att läsa upp det, och ordföranden lät någon annan föredraga det. 
Min blyghet kunde jag inte bli kvitt under hela min vistelse i England. Även då jag var på en vanlig visit, kunde jag bli alldeles stum, om det fanns ett halvt dussin personer i rummet."
 
Citatet ovan kommer från Arne Naess fascinerande bok om Gandhi, mannen som övervann sin rädsla och förändrade en värld. 
 
Denna månads youtubeklipp är en påminnelse om en fantastiskt film som inte är ny men sevärd med jämna mellanrum. Den påminner oss om att en enda person kan göra all skillnad i världen.
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.