Att bli kokt.
 
Vi vill inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Vi finns både på Facebook och Twitter. Följ Evas tweets på @evahyllstam! Vi finns också på Facebook; Det bor en hjälte i dig och Eva Hyllstam. Gå gärna in och gilla eller bli FB vän!
 
Trycka på pausknappen.
 
I våras började huvudvärken komma smygande på fredagskvällarna. På lördagarna när jag svarade på mail och förberedde nästa veckas jobb kröp axlarna upp och huvudet var som i ett spännband. Att jag borde använda helgen till att återhämta mig och lugna ner tempot var inte prioriterat. Jag älskar mitt jobb, det är bland det roligaste jag vet. Problemet var att jag var på väg att bli en kokt groda.
 
Du minns kanske berättelsen om hur man kokar en groda? Tar du en groda och försöker koka den genom att slänga den i kokande vatten så far den upp som en raket. Men om du tar lagom kylig grodtemperatur på vattnet, och höjer värmen gradvis, kan du få grodan att bli slö och sakta somna in, helt kokt. Den märker inte förändringen, för det sker omärkligt.
 
Jag var på väg att bli kokt, vilket blev helt uppenbart för mig i somras. Dags att trycka på pausknappen! Jag kommer att ta en kreativ semester, från den 1 april till den 1 oktober 2013. Vägen fram till det beslutet har inte varit lätt, vilket jag beskriver på Bloggen som du hittar på hemsidan. Det lämnar jag alltså åt sidan här. Dock vill jag lyfta tanken hos dig.
 
Hur vet man att det är dags att pausa? När vet man att man är på väg att bli kokt? Om du kunde ta ett halvårs ledigt skulle du? Vad skulle du göra då?
 
Fortsättning på mitt äventyr följer du på Bloggen. Kom gärna med funderingar och kommentarer!
 
 

JA! 2012 - Sveriges främsta inspiratörer om hur du blir lycklig

 
 
När var du lycklig senast?
 
Alla är vi olika. Därför blir vi lyckliga av olika saker.
Detta är den tredje JA-boken. Den är skriven av elva fantastiska inspiratörer som berättar om sin syn på lycka och ger dig konkreta tips på vad du kan göra för att bli ännu mer lycklig.
 
Om du låter dig inspireras av deras texter har du alla möjligheter att själv skapa lycka i ditt eget liv.
 
Beställ boken genom oss.


Veckobrev - Din gränslösa styrka
 
Du har väl sett att vi har kostnadsfria veckobrev? Vi startar nu veckobrev baserade på Anthony Robbins bok "Din gränslösa styrka" igen - alldeles gratis!

Boken är en verklig inspirationskälla och vi har gjort sammanfattningar med arbetsmaterial till varje kapitel.
 
Dessa skickar vi gärna ut till dig veckovis om du anmäler dig till oss!
 
Skicka ett mail med "Veckobrev - Tony Robbins" i rubriken tillinfo@evahyllstam.se

Smågodis till dig!
 
 
 
Varsågod: En underbar pausknapp. Låt den gå i bakgrunden, eller ta dig ett par minuter och bara koppla av med en kopp kaffe eller thé. Denna månads youtubeklipp är en fantastisk blandning av lugnande musik och rent otroligt vackra bilder. Hur har de fått de vilda djuren att medverka? Det är förtrollande och lätt att glömma tiden. Koppla på hörlurarna och njut en stund.


 
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.