Skördetider!
 
Vi vill inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Vi finns både på Facebook och Twitter. Följ Evas tweets på @evahyllstam!
 
I sommar har det varit mycket prat om hjältar, både i radio och tv. Att vara hjälte verkar så stort, något som andra människor är. Men att vara det själv? Med boken " Det bor en hjälte i dig" vill jag inspirera till tanken att det bor en hjälte inom oss alla.
 
Det innebär inte att vi är ofelbara. Tvärt om. Som omslag till boken hade jag först tanken att det skulle vara en hjälte med luvan på sned, capen lite riven, gräsgröna knän och gärna en fläck på tröjan. En hjälte som åkt på lite stryk av livet, men som ändå rest sig upp och fortsatt.För att vara hjälte handlar om att resa sig upp, trotsa oddsen och göra ändå.
 
Är man en hjälte om man tar hjälp av andra? Absolut. Många lever efter måttot: Ensam är stark. eller Man måste vara alltid stark. eller Jag kan själv. Men smarta hjältar tar hjälp av andra i nödens stund. Jag har faktiskt inte sett en enda hjälte som mitt i det mest kritiska ögonblicket, när hjälten får oväntad hjälp av ett litet barn, en förbipasserande pensionär, eller sin tidigare värsta motståndare som plötsligt sett ljuset och blivit god, säger; Nej tack, du stick, jag fixar det själv.
 
Hjälten tar emot hjälpen som gör att det går att komma vidare.
 
Augusti betyder skördetider, och när vi tar emot hjälp från dem vi tidigare hjälpt, så skördar vi frukterna av vårt tidigare arbete. Så, för att detta ska fungera så behöver vi så, hela tiden. Ska vi skörda måste vi så. Hjälpa till där vi kan. Dra vårt strå till stacken. Göra saker för andra människor.
 
Vår inspirerande film handlar just om det. Se och bli berörd.
 
 

Det bor en hjälte i dig!
 
Boken som vägleder dig mot mål och drömmar i livet - att bli en hjälte!
 
I fjorton år har Eva framgångsrikt hjälpt tusentals människor att besegra sina rädslor och bli lyckligare, nöjdare och mer framgångsrika. I ”Det bor en hjälte i dig” lär hon ut sin heltäckande sexstegsmetod som hjälper dig att identifiera ditt nuläge, besegra hinder och uppnå det du verkligen önskar.
 
Boken innehåller praktiska tips som är lätta att följa. Den är personlig och innehåller användbara verktyg samt exempel hämtade ur det verkliga livet som konkretiserar problemen. Eva Hyllstam delar generöst med sig av sina egna tuffa erfarenheter och är den bästa guide du kan önska dig på vägen mot ditt eget, underbara mål.
 
Du kan köpa boken genom oss eller i din bokhandel.


Välkommen till en puff i rätt riktning!
 
Vill du komma vidare? Vill du mer?
 
Nu kan du ta del av det som vi fått så mycket positiv återkoppling på. Vi delar med oss av en filmserie, som tar dig till nästa nivå. Här tar Eva med dig på en resa, DIN hjälteresa! Du får lära dig hur du kommer vidare när du har fastnat och hur du når dina mål. Vägen dit delas upp i etapper, i åtta minifilmer om 2-4 minuter och med avsnitten får du tillgång till praktiska övningar, som du kan skriva ut och spara.
 
Ofta hör jag, du, dina exempel du har i boken, tänk om man faktiskt skulle ta och jobba med dem, följa dem?! De små filmsnuttarna är till för att putta på dig, så att du gör just det. Som två av de mest välkända reklamslogans säger: Just do it! Because you are worth it!
 
klicka här och se första filmen idag. Inspireras och skapa framgången du önskar!

Smågodis till dig!
 
 
 
Månadens klipp från YouTubehandlar om att göra något för andra, bara för att det är rätt sak att göra. Filmen handlar om två stycken hjältar, helt vanliga människor. En person som spänner på sig hjältecapen och gör det han kan. Och en som är en beundransvärd liten hjälte, som kämpar varje dag.


 
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.