Semestertider!
 
Vi vill inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. 18 - 20 juli sommartwittrar Eva för Säljarnas om hur du blir mästare på den mentala biten av försäljning. Följ Evas tweets i sommar på @evahyllstam!
 
Så är vi äntligen mitt i juli, och det är högsommar. En sommar som hittills bidragit till att vi fått ett eget lilla Venedig - i Lönneberga! Vad ska man göra, när kanot börjar bli ett bättre läge för transport än bil. Jo, då kan man passa på.
 
Det är nu ett suveränt läge till att ta itu med det som oftast hamnar längst ner på prioriteringslistan för de flesta av oss. Det jag tänker på ligger strax före "Sortera gamla fotografier i prydliga album med textförklaring" och "Laga gamla strumpor med stoppnål".
 
Jag tänker på rensning. Utsortering. Slänga. Eller skänka, ännu hellre. Frigöra plats för det nya. Starta hösten med rensade skåp, lådor och pärmar. Hur mycket gammalt har du samlat på dig?
 
Själv har jag otroligt svårt att skiljas från dyrgripar som kanske kan komma till användning nån gång. Jag har genom åren samlat mängder med material och saker jag kanske kan få nytta av någon gång. Från 1980 och framåt. Den bistra sanningen för en informationssamlare som jag, är att det idag finns lätt tillgängligt på nätet. Och det jag kanske kan ha nytta av en dag, kan ha legat i åratal och samlat damm.
 
Mitt mål för sommaren är fyra fulla kassar med papper från gamla pärmar. Två fyllda sopsäckar med kläder har redan rykt ur garderoben.
 
Knepet jag använder mig av är att jag föreställer mig hur fint det blir när det är rensat och städat. När jag är klar, hur kommer det att se ut då? Hur kommer det att kännas? Hur smidigt kommer det att vara i höst när allt är lätt att hitta bland skåp och lådor? Då är det lätt att sätta igång!
 
 

Boktips!
 
På vår hemsida har vi samlat ihop massor med tips för sommarläsningen i hängmattan. Det är bara att välja och vraka!
 
I mina egna böcker har jag samlat de bästa tipsen för dig som vill njuta av framgångar och hitta lyckan varje dag. "Det bor en hjälte i dig" och "Ja! 2012" är perfekta att avnjuta under soliga eller regniga sommarstunder.
 
I Det bor en hjälte i dig kan du läsa inspirerande berättelser och göra övningarna som är lätta och ger dig världens kick! Sprängfylld med exempel och citat, samtidigt lättläst och roligt. Unna dig själv en stunds egen tid i sommar!


Veckobrev
 
7 Strategies for wealth and happiness
 
Riktigt härlig sommarläsning är ju Jim Rohns "7 Strategies for wealth and happiness"!

Boken är en verklig inspirationskälla och vi har gjort sammanfattningar med arbetsmaterial till varje kapitel.
 
Vi skickar gärna ut dessa veckobrev till dig om du anmäler dig till oss - helt kostnadsfritt!
 
Skicka ett mail med rubriken"Veckobrev -
Jim Rohn" tillinfo@evahyllstam.se
Smågodis till dig!
 
 
Månadens klipp från YouTubevalde vi när vi tänkte på hur det som vanligt är ovanligt dåligt väder i sommar. Att det dessutom skulle ha med klimatförändringarna att göra anser vissa vara så osannolikt, så det som händer i världen händer nog inte iallafall. Se Tage Danielssons sannolikhetsmonolog från 1979, en klassiker som ständigt är aktuell!
 
Såklart kommer det fina vädret att komma,vi är obotliga optimister och räknar med ovanligt, ja rent osannolikt varma och soliga juli och augusti!

 
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.