Sommar!
 
Vi vill inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Det är såå roligt att se att så många följer oss varje månad och att läsarna ökar för varje dag. Sprid gärna brevet vidare!     
 
Vill du vara med i utlottningen av ett bokpaket som innehåller två inspirerande böcker? Gå i så fall in och gilla sidan EvaHyllstam.se på Facebook och läs mer om hur du ska gå till väga.
 
Sommaren står för dörren, med löfte om sol och njutningsfulla dagar. Men kommer det verkligen att bli så? Blir det så alldeles av sig självt? Det blir ju inte alltid som vi tänkt oss. Det hällregnar när vi tänkt grilla med grannarna. Vi hyr båt en vecka och solen visar sig inte förrän sista dagen, då semestern är slut och det vackra vädret kommer. Vi ska vara lediga i flera veckor i sträck, men det krisar på jobbet så sommaren blir hackmat. Sommarstället vi lånat är granne med en myggsjö. Det är i de lägena vi känner att Murphy (han bakom Murphys lag) var optimist. Kan man få en toppensommar fast det inte blev enligt plan? Absolut!
 
Jag åkte på semester till Turkiet med barnen och såg framför mig hur vi skulle bada i det stora poolområdet med solen som strålade från en klarblå himmel. Lite deppad blev jag när prognosen sa regn, men jag tänkte att det kommer inte bli så, det är ju semester! I Turkiet! Klart det blir fint väder då. Icke. Det strilade mer än det strålade. Dag efter dag vaknade jag till regnets smattrande på rutorna. Jag ska inte påstå att jag blev förtjust, men när jag väl funnit mig i det så hittade vi inomhuspoolen, spelen vi hade med oss och vi upptäckte att böcker går lika bra att läsa i soffan som vid poolen. Syftet med resan var att koppla av och umgås med varandra. Få tid tillsammans och ha roligt. När jag kom ihåg att det var det som var själva poängen med resan, hittade vi nya sätt att nå det på.Vi fick en härlig resa!
 
Ibland behöver vi backa bandet och fundera på; Vad var anledningen till att jag ville detta från början? Vad var det jag ville uppnå? Finns det ett annat sätt att nå det på? Vad är bra med det här som jag kan använda mig av? När vi fokuserar på det som är bra ändras hela upplevelsen för oss.
 
I länken vi bifogat idag gör en liten flicka just det, hon fokuserar på allt det som är bra. När du fokuserat på det som är bra kan du göra det bästa av det som är.
 
Grilla inne, klä dig efter väder och vräk på med myggsprayen, så är du redo för en toppensommar! Hur den än beter sig!
 
 

JA! 2012 - Sveriges främsta inspiratörer om hur du blir lycklig
 
När var du lycklig senast?
 
Alla är vi olika. Därför blir vi lyckliga av olika saker.
Detta är den tredje JA-boken. Den är skriven av elva fantastiska inspiratörer som berättar om sin syn på lycka och ger dig konkreta tips på vad du kan göra för att bli ännu mer lycklig. Om du låter dig inspireras av deras texter har du alla möjligheter att själv skapa lycka i ditt eget liv.
 
Härlig sommarläsning med andra ord!
 
Beställ boken via Söderpalm eller genom oss.


Veckobrev - Din gränslösa styrka
 
Lagom till sommaren startar vi upp våra veckobrev till Anthony Robbins bok "Din gränslösa styrka" igen - alldeles kostnadsfritt!

Boken är en verklig inspirationskälla och vi har gjort sammanfattningar med arbetsmaterial till varje kapitel.
 
Dessa skickar vi gärna ut ut till dig veckovis om du anmäler dig till oss!
 
Skicka ett mail med "Veckobrev - Tony Robbins" i rubriken tillinfo@evahyllstam.se
Smågodis till dig!
 
 
YouTubeär en fantastisk källa till inspiration och ett sätt att fylla på resurserna. Den här härligt positiva tjejen är väl värd att se flera gånger! Se klippet här
 
 
Vill du ha 10 tips till en kanonsommar? Varsågod, ladda ner här. Skriv gärna ut den och häng upp på kylskåpet, på garderobsdörren, på ditt kontor eller var du nu känner att den kan ge dig inspiration. Glad sommar!
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.