Fokus!
 
Vi vill inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Det är roligt att se att så många följer oss varje månad. Sprid gärna brevet vidare!     
 
Dessutom har du möjlighet att vara med på vår utlottning! Eva Hyllstam har talat in en ljudföreläsning för Kontentan som vi nu lottar ut. Maila till info@evahyllstam.se med rubriken Ljudföreläsning Kontentan så har du chansen att vinna!
 
Har du bestämt dig?
 
Som entreprenör och företagsledare vet jag vikten av att fatta beslut. Det finns tusentals små beslut som ska fattas, som avgör om vi når framgång. Vi behöver överväga varje aktivitet. Vad säljer vi? Hur når vi kunderna? Vilka värderingar gäller? Hur fungerar vår grupp? Vad är viktigast att fokusera på just nu?
 
Resultatet av våra utvärderingar ska helst mynna ut i ett beslut. Vi väljer väg. Sedan börjar det intressanta. Hur väl håller vi fast vid vår utvalda väg? Hur länge? Hur tydligt? Hur tydligt är det för andra?
 
Det är stor skillnad mellan att det är tydligt för oss själva, och att det är tydligt för andra. Det är bara att fråga den som har tonåringar därhemma. ”Jaha, jag trodde det bara var nåt du sa. Jag trodde du skojade. Jaså, du menade idag?” Det sistnämnda brukar ofta involvera strumpor, halvätna smörgåsar eller läxor.
 
När vi bestämmer oss för något innebär det också att vi släpper taget om något annat. Därför är det viktigt att vi sållar. Att vi väljer ut ett fåtal saker som vi fokuserar på i taget. Lär oss att tacka nej. Fattar mod att vara tydliga med våra val.  Stå emot prövningar och lockelser.
 
Bli en av dem som stolt kan säga: Jag har bestämt mig för vad jag ska göra, så jag håller mig till det.
 
Vägen till framgång går genom fokus.
 
 

Föreläsningar inom framgång, förändringar och ledarskap
 
Eva är en inspirerande föreläsare som precis gett ut sin första bok med titeln ”Det bor en hjälte i dig". Hon lockar fram både motivation och skratt och delar med sig av sina erfarenheter från coachningar, ledarskapsutbildningar och livet som entreprenör.
 
Den 23-24 maj föreläser hon i Göteborg för Kunskapsdagarna! Välj bland 13 spännande teman och föreläsare där Eva föreläser om att hantera förändringar framgångsrikt! Läs mer här


Introduktionsdag till NLP
 
NLP är utforskandet av hur vi tänker och kommunicerar och ger oss verktyg att förbättra vår prestation och vårt resultat. Under denna dag får du prova på några av NLP:s effektiva verktyg för kommunikation och förändringsarbete.
 
När: 30:e maj: 09.00-16.00
Plats: World Trade Center i Göteborg
Investering: 1000 kr (exkl moms)
 
Introduktionsdagen anordnas av Success Factor i samarbete med EVA - för mer info och anmälan, hör av dig till Martin martin@SuccessFactor.se
Smågodis till dig!
 
 
YouTubeär en fantastisk källa till inspiration och ett sätt att fylla på resurserna. Den här gången är ämnet kreativitet. Var kommer bra idéer från? Finurliga illustrationer och väl presenterat av Steven Johnson. Se klippet här
 
 
Vill du ha 10 tips när du bestämt dig och vill hålla fast vid ditt beslut. Varsågod, ladda ner här. Skriv gärna ut den och häng upp på ditt kontor, på kylskåpet, på garderobsdörren eller var du nu känner att den kan ge dig fokus. Lycka till!
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.