Motstånd gör dig starkare!
 
 
 
Vi vill inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Det är roligt att se att så många följer oss varje månad. Sprid gärna brevet vidare!     
 
Dessutom är vi stolta över att presentera en ny minifilmserie för inspiration och omedelbart resultat. Anmäl dig här eller läs mer till höger i nyhetsbrevet.
 
Motstånd gör dig starkare
 
Vi behöver motstånd för att utvecklas. Detta vet varje idrottsman, om motståndet ligger på samma nivå hela tiden sker ingen utveckling. Man behöver en duktigare motspelare, dels för att lära av, dels för att anstränga sig mer. Efter det kommer belöningen i form av ett bättre och skickligare utövande av sporten. Hur är det i arbetet? Samma sak där. Vi behöver motstånd i form av svårare uppgifter, duktigare medarbetare. Så vi får någon att lära av, något att kämpa för.
 
Vi upplever det som hinder när vi inte klarar det vi tänkt oss. Besviket drar vi oss tillbaka. Det värsta som kan hända att vi ger upp, att vi inte ser hindren för vad de är:
 
·         Hinder på vägen är helt naturliga, de är en del av livet.
·         Hinder hjälper dig att bestämma dig för vad du verkligen vill.
·         Hinder gör dig starkare och skickligare.
·          
Om du inte stött på ett hinder på länge, så är det ett tecken på att du blivit för trygg i det du gör. Pröva något nytt! Utmana dig själv! Njut av att du får en möjlighet att utvecklas!
 
 

Föreläsningar inom framgång, förändringar och ledarskap
 
Eva är en inspirerande föreläsare som precis gett ut sin första bok med titeln ”Det bor en hjälte i dig". Hon lockar fram både motivation och skratt och delar med sig av sina erfarenheter från coachningar, ledarskapsutbildningar och livet som entreprenör.
 
Den 23 april föreläser hon i Stockholm för Kunskapsdagarna! 16 talare på ett och samma ställe på en och samma dag där Eva föreläser om att hantera förändringar framgångsrikt! Läs mer här


Välkommen till en puff i rätt riktning!
 
Vill du komma vidare? Vill du mer? Vi presenterar här en filmserie, som tar dig till nästa nivå. Här tar Eva med dig på en resa, DIN hjälteresa! Du får lära dig hur du kommer vidare när du har fastnat och hur du når dina mål. Vägen dit delas upp i etapper, i åtta minifilmer om 2-4 minuter och med avsnitten får du tillgång till praktiska övningar, som du kan skriva ut och spara. Serien startar nu i april.
 
klicka här och se första filmen idag. Inspireras och skapa framgången du önskar!
Smågodis till dig!
 
 
YouTubeär en fantastisk källa till inspiration och ett sätt att fylla på resurserna. Här kommer en länk till en underbar reflektion kring tacksamhet. När vi känner tacksamhet har vi lättare att hantera tillfälliga motstånd på vägen.
 
Vill du ha ett hjälpmedel till att komma vidare? Då underlättar det om du först har koll på ditt nuläge! Varsågod, här kan du ladda ner: 10 sätt att få koll på nuläget
 
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.