Idag är en toppendag!
 
 
 
Vi vill inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Sprid gärna brevet vidare!     
 
Dessutom är vi stolta över att presentera en ny filmserie för inspiration och omedelbart resultat. Anmäl dig här eller läs mer under Smågodis.
 
Vad är det för en dag idag?
 
Det hände mig en spännande sak för en tid sedan. Jag höll ett föredrag om hur viktigt det är att vi ser till att må bra. Det är inte självklart för alla.
 
Varför är det så viktigt då? För det spelar så stor roll för hur resultatet blir.
 
Tänk dig en person som är i ett negativt tillstånd. Med det menar jag någon som surar, är besviken, irriterad, anklagande eller rent allmänt på dåligt humör. Tänk dig att du ska samarbeta med den här personen i ett projekt. Ni stöter på hinder och fastnar. Hur kommer den personen att hantera det? Hur kreativ och uthållig kommer personen vara när det gäller att ta sig förbi hindret? Förmodligen inte särskilt mycket. Vad för resultat kan man förvänta sig?  Förmodligen inte särskilt bra.
 
Nu byter vi till en person som är i ett positivt tillstånd. Den är glad, optimistisk, tillfreds och på gott humör. Samma hinder dyker upp. Projektet fastnar. Hur kreativ och uthållig tror du att den här personen kommer att vara?
 
Alla grupper jag ställer den frågan till tror att den här personen är mer problemlösande och uppnår bättre resultat än den som är i ett negativt tillstånd.
 
Och forskningen instämmer. Är du positiv, så blir du mer kreativ, då löser du också problem snabbare och enklare.
 
Borde det då inte vara självklart att vi gör vårt yttersta att se till att vi själva och vår omgivning hamnar i ett positivt tillstånd. För det är ett val vi har. Det är ett val vi kan göra. Vi kan välja att varje dag tänka positivt, uppmuntra oss själva och fokusera på det vi gör som är bra.
 
Det var när jag talade om detta på föredraget, som en kvinna räckte upp handen. Hon berättade att de hade börjat peppa varandra på jobbet. De frågade varandra: Vad är det för dag idag? Och svaret var givet: Idag är en toppendag! De skickade sms till varandra: Vad är det för dag idag?
 
Tänk dig att du en gråmulen vardagsmorgon fick ett sånt sms från en kollega! Vad tror du att du skulle säga till dig själv? Jag vet. Det blir en toppendag!
 
Hur skapar du en toppendag?
  • Läs något inspirerande
  • Ring en vän
  • Ge beröm till någon du inte uppmärksammat på länge
  • Sätt på din favoritmusik
  • Gör något du lovat dig själv men som inte blivit av
  • Få någon att skratta
  • Få en go känsla av ett härligt Youtubeklipp
  • Njut av naturen
  • Säg till någon: Idag är det en toppendag!
 
 

Föreläsningar inom framgång, förändringar och ledarskap
 
Eva är en inspirerande föreläsare som precis gett ut sin första bok med titeln ”Det bor en hjälte i dig. Så kommer du vidare när du har fastnat.”. Hon lockar fram både motivation och skratt och delar med sig av sina erfarenheter från ledarskapsutbildningar, coachningar och livet som entreprenör.
 
Eva har anlitats i flera år för att hålla föredrag, till exempel på företag som Volvo och SCA.
Evas kommande föredrag ser du här.
 
Låter det intressant? Boka Eva här för en föreläsning på ditt evenemang, eller genom en talarförmedling.


  NLP Master Practitioner 2012
Tar dig till nästa nivå av skicklighet!
 
Att leda, att nå framgångsrika resultat, att stimulera andra människors motivation, att skapa utveckling för sig själv och andra – det betyder att bli mästare.

Utbildningen leds för sista gången av Eva Hyllstam. Hennes nyutgivna bok säljer strålande och hennes globala ledarskapsutbildningar och föreläsningar är enormt framgångsrika. Ta nu chansen och dra fördel av hennes omfattande kunskaper!
 
Datum och tider (totalt 16 dagar):
Modul 1: 26 - 30 juni 2012
Modul 2: 5 - 11 augusti 2012 (på internat)
Modul 3: 19 - 22 september 2012 (certifiering)
 
Läs mer här>>
Smågodis till dig!
 
 
YouTubeär en fantastisk källa till inspiration. Waka Waka har visats 454 047 140 gånger. Fyll på med en positiv härlig energikick som varar hela dagen!
 
Välkommen till en puff i rätt riktning! Vill du komma vidare? Vill du mer? Vi presenterar här en filmserie, som tar dig till nästa nivå. Här tar Eva med dig på en resa, DIN hjälteresa! Vägen dit delas upp i etapper, i åtta minifilmer om 2-4 minuter. Med avsnitten får du tillgång till praktiska övningar, som du kan skriva ut och spara. Klicka här och se första filmen idag. Inspireras och skapa framgången du önskar!
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.