Välkommen till Månadens Hyllstam!
 
 
 
Vi vill inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Vi har nu ökat till 4 500 människor runt om i Sverige som får våra tips varje månad och vi strävar efter att bli många fler. Sprid gärna brevet vidare!     
 
Nu finns min första bok: "Det bor en hjälte i dig. Så kommer du vidare när du har fastnat." att köpa i bokhandeln. Responsen har varit fantastisk och jag tar med glädje emot Er feedback!
Så här tycker Margareta Moldén: "Boken är så härligt personlig, många bra konkreta exempel,  ljuvliga visdomsord som berör ens innersta. Den är så verklig....Alla kan känna igen sig.... Den är så kanonbra uppbyggd för alla oss som inte gillar flum utan vill ha struktur och klara linjer att jobba efter!"

Allra längst ner i brevet har vi laddat med godis: Ta del av den fullkomligt ostoppbara Steve Jobs tankar kring misslyckande.
 
Vi bifogar också tips på hur du gör för att hålla effektiva möten, övningar, mallar och konkreta råd hur du ska göra för att få roliga, trevliga, inspirerande möten.
 
 Är du ostoppbar?
 
Under mina år som egenföretagare och konsult har jag funderat på vad det är som gör att vissa människor helt enkelt inte låter sig hindras. Andra människor fastnar vid minsta lilla gupp i vägen. De viker ner sig direkt. Så fort det tar emot släpper de taget och ger upp. De sätter sig hellre ner och vilar. Det brukar för övrigt vara samma personer som tror att det går att vila sig i form.
 
De ostoppbara vägrar att släppa taget väl de har bestämt sig för något. Nyckeln ligger naturligtvis mycket däri, att de just bestämt sig. Att lyckas med det man förutsätter sig, är mycket en attitydfråga. Det är ett synsätt och en stark tro.
 
Den som har den attityden brukar ofta peppa upp sig och den ibland något mer missmodiga omgivningen med sin starka tro på att lyckas, genom att ofta säga saker som:
 • Det måste bara gå.
 • Lite hinder på vägen har väl aldrig hindrat mig.
 • Finns det liv så finns det hopp.
 • Klart vi löser det här!
 • Jag har väl klarat av svårare saker än det här.
 • Undrar vilket som är det bästa sättet att ro det här i land?
 • Vem behöver jag ha vid min sida?
 • Haha, nu börjar det roliga!
 • Det här var väntat, bara att rida ut stormen.
Hur tänker du? Är du ostoppbar?
 
Det behövs mycket mod och tålamod för att lyckas med det andra inte ger sig på. George Bernard Shaw sa en gång: "Den resonlige mannen anpassar sig till världen; Den oresonlige försöker oupphörligen att anpassa världen till honom själv. Därför ligger all mänsklig framgång hos den oresonlige mannen".
 
En som många gånger har kallats oresonlig var Apples Steve Jobs. Ostoppbart krävde han perfektion och kvalitet. Idag har vi honom att tacka för smarta telefoner, musikspelare, surfplattor och grafiska typsnitt. Dessutom byggde han upp Pixar studios, med succéfilmer som Hitta Nemo, Wall-E och Toy Story. Han var en oresonlig man som gjorde världen lite rikare, lite roligare.
 
Var ostoppbar och gör positiv skillnad! Idag!
 
Läser man i självhjälpsböckerna verkar det ibland så enkelt. Det verkar vara så lätt. Men det är ju inte så lätt! Det är mycket mer slit, mycket mer stopp på vägen än vad det berättas om. De här stoppen intresserar mig. Varför fastnar vi ibland, och känner oss helt oförmögna att komma vidare? Vad är det för mekanismer som träder in, och hur kan man hantera dem? Efter att ha studerat detta ett antal år började jag skriva. Mina första utkast gjorde jag 2003, men slängde sen alltihopa för jag kände att jag hade startat fel. Jag fick börja om. ÄNTLIGEN är min bok klar!
 


Släpp loss kraften i din inre hjälte!
 
Nu kan du beställa Eva Hyllstams bok ”Det bor en hjälte i dig!”. Boken vägleder dig mot mål och drömmar i livet - och vad som krävs för att nå dit man önskar.
 
I fjorton år har Eva framgångsrikt hjälpt tusentals människor att besegra sina rädslor och bli lyckligare, nöjdare och mer framgångsrika. I ”Det bor en hjälte i dig” lär hon ut sin heltäckande sexstegsmetod som hjälper dig att identifiera ditt nuläge, besegra hinder och uppnå det du verkligen önskar.
 
Boken innehåller praktiska tips som är lätta att följa. Den är personlig och innehåller användbara verktyg samt exempel hämtade ur det verkliga livet som konkretiserar problemen. Eva Hyllstam delar generöst med sig av sina egna tuffa erfarenheter och är den bästa guide du kan önska dig på vägen mot ditt eget, underbara mål.
 
”Det bor en hjälte i dig!”: en bok som både inspirerar och entusiasmerar till handling! Släpp loss kraften i DIN inre hjälte!
 
Du kan köpa boken genom oss eller i din bokhandel.


  NLP Master Practitioner 2012
Tar dig till nästa nivå av skicklighet!
 
Den 26 – 30 juni 2012 startar den första modulen på vår utbildning om NLP Master Practitioner som går under totalt 16 dagar.
 
I NLP Practitioner fick du lära dig grunderna. NLP Master Practitioner är ditt nästa steg i din utveckling. Visst fick du med dig självinsikter. Dessutom har du säkert hunnit träna på de fantastiska verktygen. I NLP Master Practitioner får du sätta ihop alla de här verktygen. Då börjar dynamiken i NLP att komma till sin rätt. Du får lära dig mer om:
 • Virginia Satirs Kategorier och Familjemönster
 • Avancerade språkmönster
 • Core Transformation
 • Alignment therapy
 • Disney strategierna
 • Metaprogram
och mycket mycket mer!

Modul 1: 26 - 30 juni 2012
Modul 2:
5 - 11 augusti 2012 (på internat)
Modul 3:
19 - 22 september 2012 (certifiering)
 
Varmt välkommen!
 
Anmäl dig till Mia Meriläinen här >>
Smågodis till dig!
 
Youtube är en fantastisk källa till inspiration. Se här på den ostoppbara Steve Jobs och hans framgångsrika attityd till misslyckande. Ska du komma någonstans måste du våga göra saker som är lite obekväma för dig. Våga fråga! Våga handla! "Steve Jobs on Failure"
 
Dessutom vill vi ge dig några enkla verktyg till att hålla effektiva möten. Många frågar mig hur man ska göra för att få roliga och givande möten. Här finns både övningar att göra med gruppen/teamet, och diverse olika tips jag samlat på mig genom åren. Framför allt måste mötesledaren vara VASS. Ladda ner här för att ta reda på vad jag menar med det!
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
Vill du läsa våra tidigare nyhetsbrev? Klicka här
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.