Välkommen till Månadens Hyllstam!
 
 
 
Vi har tänkt oss att inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Vi har nu ökat till 4 500 människor runt om i Sverige som får våra tips varje månad och vi strävar efter att bli många fler. Sprid gärna brevet vidare!     
 
Snart närmar vi oss utgivningen av min första bok: "Det bor en hjälte i dig. Så kommer du vidare när du har fastnat." Passa på att förhandsbeställa boken nu! Klicka här så kommer boken på posten till dig! Utgivningsdag är den 9 februari.
 
Allra längst ner i brevet har vi laddat med godis: ta del av ett koreanskt levnadsöde, här har vi ytterligare en överlevare fast på ett helt annat sätt. Rörande och till skön musik!
 
Vi bifogar också ett tips: 10 anledningar till att du fastnar i målsättningar. Är du nyfiken på om någon av anledningarna stämmer på dig? 
 
"Det bor en hjälte i dig!"
 
Jag läste i tidningen att Stephen Hawking, den världsberömde astrofysikern ska fylla 70 år. Det stod också att han var 21 när han fick diagnosen om den muskelsjukdom som gjorde honom mer eller mindre förlamad. Samtidigt fick han veta att han bara hade några år att leva. Japp, några år till blev det. 49 stycken till åtminstone. Och ännu fler kanske det blir. 49 år! Tänk om han gett upp, tänk om han lagt sig ner och inte ens brytt sig om att kämpa på. Världen hade gått minste om en fantastisk tänkare! 1988 gav han ut boken ”A brief history of time”, som sålde över 10 miljoner exemplar. Vem ska få bestämma vad du klarar och inte klarar? Vad som går och inte går? ”Experterna” har faktiskt fel med jämna mellanrum. Sätt dina egna gränser. Gör dina egna val. Var hjälten i ditt liv.
 
Läser man i självhjälpsböckerna verkar det ibland så enkelt. Det verkar vara så lätt. Men det är ju inte så lätt! Det är mycket mer slit, mycket mer stopp på vägen än vad det berättas om. De här stoppen intresserar mig. Varför fastnar vi ibland, och känner oss helt oförmögna att komma vidare? Vad är det för mekanismer som träder in, och hur kan man hantera dem? Efter att ha studerat detta ett antal år började jag skriva. Mina första utkast gjorde jag 2003, men slängde sen alltihopa för jag kände att jag hade startat fel. Jag fick börja om. ÄNTLIGEN är den klar! NU kan du förbeställa boken "Det bor en hjälte i dig. Så kommer du vidare när du har fastnat." Sänd ett mail med rubriken FÖRBESTÄLLA BOK till oss här, med din adress så ordnar vi att du får ett exemplar så fort den kommer från tryckpressarna!
 


NLP Practitioner 2012
 
Den 26 - 28 januari startar den första modulen på vår utbildning om NLP Practitioner(Neuro Lingvistisk Programmering) som går under totalt 15 dagar.
 
NLP handlar om att få verktyg som kan hjälpa dig att leva det liv du önskar. Välkommen till ett liv där du skapar en framgång som varar, där du har en tillvaro som är meningsfull för dig.
 
Med NLP kan du förbättra dina relationer och bli mer effektiv i såväl dina professionella som privata relationer. Vi ger dig verktygen för att upptäcka din egen kraft och hur du med språket, kroppen och tanken kan åstadkomma det du vill. Det är de mest kraftfulla metoderna idag inom områdena förändring, kommunikation, ledarskap och coachning.
 
Modul 1:       26 - 28 januari
Modul 2:       23 - 25 februari
Modul 3:       22 - 24 mars
Modul 4:       26 - 28 april
Modul 5:       31 maj - 2 juni (certifiering)
 
Välkommen till en utbildning som förändrar ditt liv!
 
Anmäl dig till Mia Meriläinen här >>


  Kostnadsfri informationsfrukost om NLP!
 
NLP är den snabbaste växande kommunikations- och förändringsmetoden i världen.
Kom och ät frukost med oss, och du får under morgonen information om vad NLP är och nyttan av NLP. Vi ger dig praktiska och teoretiska exempel på hur du kan använda dig av NLP.
Vi har lång erfarenhet av att hålla utbildningar inom NLP och ledarskap. Våra deltagare säger:
 
"NLP är en livsstil och den bästa utbildningen jag har gått hittills. Både hjärna och hjärta har fått utmaningar till att utvecklas och haft kul samtidigt. Det är lyxigt att få gå NLP Practitioner!"
 
"Jag kommer använda NLP både inom privatlivet och arbetslivet. För mig är det ett förhållningssätt till livet.”

Datum: 18 januari 2012
Tid: 07.45 - 10.00
Plats: World Trade Center, Mässans gata 18
(vid Korsvägen) i Göteborg
 
Varmt välkommen!
 
Anmäl dig till Mia Meriläinen här >>
Smågodis till dig!
 
 
Youtube är en fantastisk källa till inspiration. Vi hittade detta rörande klippet, om en verklig kämpe, en överlevare som drömmer om ett annat liv. 
 
Dessutom vill vi ge dig en liten tankeväckare. 10 anledningar till att du fastnar i målsättningar. Om du vill komma vidare i något område i livet men inte gör det, testa om någon av de listade anledningarna stämmer på dig. Eller har du ytterligare en? Berätta gärna för oss!
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.