Välkommen till Månadens Hyllstam!
 
 
 
Vi har tänkt oss att inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Vi har 4 000 människor runt om i Sverige som får våra tips varje månad och vi strävar efter att bli många fler. Sprid gärna brevet vidare!     
 
Nu går vi på julledighet och vi hoppas att du får en riktigt skön och vilsam julhelg. När vi återkommer efter jul- och nyårsfirandet, närmar det sig utgivningen av min bok: "Det bor en hjälte i dig! Hur man kommer vidare när man har fastnat." Utgivningen är beräknad till i slutet av januari.
 
Allra längst ner i brevet har vi laddat med julgodis: En skön paus i julförberedelserna och ett nyårspyssel som ger dig möjligheten att göra 2012 till ett riktigt drömår!
 
"Hur jättarna går under"
 
En högaktuell bok just nu i de här ekonomiskt oroliga tiderna är "Hur jättarna går under" av Jim Collins. Jim menar att nedgång kan undvikas genom att det kan upptäckas och vändas. Viktigt och lite kusligt att notera tecknen i vissa företag i vår omvärld... Jag får tanken att detta kanske inte bara gäller företag, tycker mig ha sett de här tendenserna i hur vissa länder styrs också. Jim har identifierat 5 stadier av nedgång.
 
Första stadiet är Framgång föder övermod. Det inleds när människor blir arroganta och ser framgång som något i princip självklart.
 
Andra stadiet Mycket vill ha mer. ”Vi är så fantastiska att vi kan göra vad som helst!” Bolaget växer så snabbt att man inte hinner tillsätta nyckelbefattningar med rätt människor.
 
Tredje stadiet handlar om att man Blundar för risker och faror. Varningsklockor ringer, men de externa resultaten är fortfarande starka nog för att kunna bortförklara störande data.
 
Under det fjärde stadiet Sista halmstråt, söker man ofta en karismatisk, visionär ledare, satsar på radikala omvandlingar och förvärv som ”ändrar spelets regler”.
 
Det femte stadiet Uppgivenhet inför meningslösheten eller döden, brukar innebära att ledarna kapitulerar, kämparglöden försvinner och allt hopp förloras.
 
Dock går det att vända trenden, vilket Disney, IBM och andra bolag har bevisat. Jim visar hur i sin lättlästa bok. JIm är författare till Built to last och nästan ännu bättre Good to Great, och har alldeles nyligen kommit ut med en till ny bok: Great by choice.
 


NLP Practitioner 2012
 
Den 26 - 28 januari startar den första modulen på vår utbildning om NLP Practitioner(Neuro Lingvistisk Programmering) som går under totalt 15 dagar.
 
NLP handlar om att få verktyg som kan hjälpa dig att leva det liv du önskar. Välkommen till ett liv där du skapar en framgång som varar, där du har en tillvaro som är meningsfull för dig.
 
Med NLP kan du förbättra dina relationer och bli mer effektiv i såväl dina professionella som privata relationer. Vi ger dig verktygen för att upptäcka din egen kraft och hur du med språket, kroppen och tanken kan åstadkomma det du vill. Det är de mest kraftfulla metoderna idag inom områdena förändring, kommunikation, ledarskap och coachning.
 
Modul 1:       26 - 28 januari
Modul 2:       23 - 25 februari
Modul 3:       22 - 24 mars
Modul 4:       26 - 28 april
Modul 5:       31 maj - 2 juni (certifiering)
 
Välkommen till en utbildning som förändrar ditt liv!
 
Anmäl dig till Mia Meriläinen här >>


  Kostnadsfri informationsfrukost om NLP!
 
NLP är den snabbaste växande kommunikations- och förändringsmetoden i världen.
Kom och ät frukost med oss, och du får under morgonen information om vad NLP är och nyttan av NLP. Vi ger dig praktiska och teoretiska exempel på hur du kan använda dig av NLP.
Vi har lång erfarenhet av att hålla utbildningar inom NLP och ledarskap. Våra deltagare säger:
 
"NLP är en livsstil och den bästa utbildningen jag har gått hittills. Både hjärna och hjärta har fått utmaningar till att utvecklas och haft kul samtidigt. Det är lyxigt att få gå NLP Practitioner!"
 
"Jag kommer använda NLP både inom privatlivet och arbetslivet. För mig är det ett förhållningssätt till livet.”

Datum: 18 januari 2012
Tid: 07.45 - 10.00
Plats: World Trade Center, Mässans gata 18
(vid Korsvägen) i Göteborg
 
Varmt välkommen!
 
Anmäl dig till Mia Meriläinen här >>
God Jul och Gott Nytt År!
 
 
I julstöket är det lätt att glömma bort att ta en paus och njuta av julen. Här kommer en
stunds härlig avkoppling med ljuvligt skönsjungande Chloe Agnew och Celtic Woman.
 
Givmildhet hör julen till. I år valde vi att stödja Childhood Foundation. Titta in på
deras hemsida och bygg en snögubbe du med!
 
Dessutom vill vi ge dig en nyårsövning i form av en kraftfull modell för att
uppnå det du önskar under 2012. Följ länken och ladda ner din nyårsgåva från oss!
Målsättningar 2011
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.