Välkommen till vårt första nyhetsbrev!
 
 
 
Vi har tänkt oss att inspirera, informera och intressera dig för det senaste som händer inom området personlig utveckling och framgång. Sprid gärna brevet vidare!     
 
Dessutom, kära läsare har vi en special till dig. Många har läst och gjort Tony Robbins veckobrev som vi skickar ut, nu gör vi detsamma med Jim Rohns, 7 strategies for wealth and happiness. Se längre ner!
 
Vänd misslyckanden till framgång!
 
Använder du post-it lappar ibland? Känner du till historien bakom hur de blev till? Idag är det många som tillverkar post-it lappar, men det var företaget 3M som tog fram dem.
 
Det hela började när Dr Spenser Silver 1968 höll på att ta fram ett superstarkt lim. Han fick fram ett lim som inte blev bra. Han tog en lapp och satte lite lim på baksidan och fäste upp den på anslagstavlan. Veckor senare hittade han lappen, och när han tog loss den märkte han att det mesta av limmet satt kvar på baksidan av hans lapp. Det var ju intressant, men fortfarande visste han inte vad han skulle göra med det. Han talade om det med sin kollega Art Fry. En dag när Art stod i kyrkan och sjöng i kören, märkte han att hans bokmärke hela tiden föll ut. Då kläcktes idén att utveckla limmet, till det vi kan se idag på post-it lapparna, vilket tog nästan 10 år. 1980 började de säljas i hela USA, och nu finns de över hela jorden.
3M har en mission (ett syfte för att finnas till): Att lösa olösta problem på ett innovativt sätt.
Detta syfte gav Art och Spenser tillåtelse att experimentera, att prova sig fram till den innovativa lösningen med 3M lapparna, som inte fäster. Hur lätt hade det inte varit att bara avfärda limmet som misslyckat?
 
Har du "misslyckanden" i ditt liv som i sig har fröet till framgång?
 


NLP Practitioner 2012
 
Den 26 - 28 januari startar den första modulen på vår utbildning om NLP Practitioner(Neuro Lingvistisk Programmering) som går under totalt 15 dagar.
 
NLP handlar om att få verktyg som kan hjälpa dig att leva det liv du önskar. Välkommen till ett liv där du skapar en framgång som varar, där du har en tillvaro som är meningsfull för dig. Med NLP kan du förbättra dina relationer och bli mer effektiv i såväl dina professionella som privata relationer. Vi ger dig verktygen för att upptäcka din egen kraft och hur du med språket, kroppen och tanken kan åstadkomma det du vill. Det är de mest kraftfulla metoderna idag inom områdena förändring, kommunikation, ledarskap och coachning.
 
Modul 1:       26 - 28 januari
Modul 2:       23 - 25 februari
Modul 3:       22 - 24 mars
Modul 4:       26 - 28 april
Modul 5:       31 maj - 2 juni (certifiering)
 
Välkommen till en utbildning som förändrar ditt liv!
 
Anmäl dig till Mia Meriläinen här >>

NLP Introduktionsdag
 
En möjlighet att pröva på vad NLP innebär i praktiken! Om du är sugen på att veta mer om NLP, om du vill lära dig några läckra verktyg inom området kommunikation, om du vill få en känsla för vad NLP är för något - då är detta dagen för dig!
Du får en överblick och en övergripande förståelse för de många möjligheterna som NLP erbjuder. Och redan efter en dag kommer du att kunna förbättra dina relationer, bli en bättre säljare och kunna påverka dina tillstånd på ett positivt sätt!
 
Datum: 24 november 2011
Tid: 09.00 - 16.00
Plats: World Trade Center, Mässans gata 18 i Göteborg
Investering: 800 kr/person + moms
 
Välkommen!
 
Anmäl dig till Mia Meriläinen här >>
Inspirerande Veckobrev börjar snart att skickas ut!
 
Vill du bli inspirerad varje vecka? Då finns möjligheten att vara med på ett nytt veckobrev som kommer att börja nu under hösten 2011. Veckobrevet bygger på boken ”7 strategies for wealth and happiness" av Jim Rohn. Du får ett kapitel sammanfattat i veckan och övningar som du kan göra tillsammans med det.
Hör av dig om du vill komma med på listan!
 
Maila till Mia Meriläinenoch skriv Veckobrev - Jim Rohni rubriken.
Ta fram hjälten inom dig!
 
 
Copyright
© Eva Hyllstam. Vidaresänd och kopiera gärna texterna för icke kommersiellt bruk, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer.