Välkommen på en gratis föreläsning om klimakteriet
 
Du är varmt välkommen till en gratisföreläsning i samarbete med Isaberg Förlag om klimakteriet och hur du kan få livskvalitet genom denna omställning i kroppen, .

Klimakteriet är en komplex period i livet som inte bara påverkar den fysiska kroppen utan också den mentala hälsan. Nedstämdhet, depression, ångest och ökat självtvivel är vanliga symptom som många kvinnor upplever under denna tid. Genom att engagera sig i regelbunden fysisk aktivitet, praktisera mindfulness och söka stöd kan dessa symptom lindras och välmåendet förbättras. Att vara medveten om dessa utmaningar och söka hjälp när det behövs är avgörande för att navigera genom klimakteriet med hälsan och självkänslan i behåll.

Dag: Onsdag 9 oktober
Tid: 18:00-19:00
Var: Via TEAMS, du får en länk när du anmäler dig.

Om Madeleine
Madeleine Rybeck är PT, kostrådgivare och löpcoach med fokus på hållbar hälsa för kvinnor. Hon jobbar med onlinecoaching och webkurser med fokus på träning för kvinnor 40+, hållbar hälsa samt balanserad kost, hon arrangerar även träningsevent och föreläser på företag.

Madeleine har precis ingått ett samarbete med Apoteket där de tillsammans kommer att jobba med att sprida kunskap om klimakteriet i höst! Apoteket gör en fantastiskt viktig och ambitiös satsning på att öka kunskapen om klimakteriet med start i höst och hon kommer vara deras ambassadör för att tillsammans driva frågan.
 
Du hittar mer om Madeleine på hennes hemsida Infiniteyou
 
Här kan du läsa vad hon skrivit om klimakteriet på sin hemsida

Läs nu